Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Σκότωσαν με φόλες γάτες και περιστέρια – Προσοχή σκληρές εικόνες

Λάρισα: Σκότωσαν με φόλες γάτες και περιστέρια – Προσοχή σκληρές εικόνες

Ασυνείδητοι στη Λάρισα εξόντωσαν με φόλες γάτες και περιστέρια. Φιλόζωοι μιλούν για δολοφόνους που κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Γάτες και περιστέρια στη Λάρισα έφαγαν τις φόλες που υπήρχαν στο δρόμο και ο θάνατός τους, ήταν μαρτυρικός. Οι εικόνες είναι σκληρές και δείχνουν την κατάληξη σε ένα έγκλημα σχεδιασμένο. Ο δράστης ή οι δράστες παραμένουν άφαντοι, την ώρα που η τοπική κοινωνία παραμένει ανάστατη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται και σε αυτό το πλαίσιο, εξετάζονται μια σειρά από βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής.

Φόλες ήταν η αιτία της μαζικής θανάτωσης για γάτες και περιστέρια που βρέθηκαν νεκρά σε δρόμο στο κέντρο της Λάρισας και ειδικότερα στην οδό Κρήτης, ένας μικρός δρόμος μεταξύ των οδών Τζαβέλα και Καραθάνου.

Την είδηση έκαναν γνωστοί οι «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας» παραθέτοντας και τις φωτογραφίες με το αποτέλεσμα της αποτρόπαιας πράξης, αναφέροντας: «Λάρισα, φόλες οδός Κρήτης, ένας μικρός δρόμος μεταξύ Τζαβέλα και Καραθάνου. Ο θάνατος προσφέρθηκε από ανθρώπινο χέρι. Πέθαναν με φρικτό τρόπο πολλές γάτες, γατάκια, περιστέρια και όποιο ζωντανό ανύποπτο πλάσμα βρήκε με χαρά τροφή να χορτάσει την πείνα του.

Η φόλα το δηλητήριο δεν κάνει εξαιρέσεις, το νεκρό περιστέρι επιβεβαιώνει την πιθανή δολοφονία όλης της πανίδας της περιοχής. Φυλάξτε τα μικρά παιδιά σας και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στην γειτονιά σας κυκλοφορεί δολοφόνος…

Το ανώμαλο διεστραμμένο μυαλό του αποτελεί κίνδυνο για όλους… ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ…κάποιος δίπλα σας δολοφονεί ανεξέλεγκτα…».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις