Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Σκοτώθηκε με μηχανάκι μητέρα δύο παιδιών – Η ασύλληπτη ατυχία που της στοίχισε τη ζωή

τροχαίο Αχαρνές

Δάκρυα στη Λάρισα για την 46χρονη μητέρα που υπέκυψε στα τραύματά της. Το τροχαίο είχε σημειωθεί πριν από μία εβδομάδα…

Μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας έχασε τελικά τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 46χρονη Γεωργία, που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στις 09.00 το πρωί του Σαββάτου 14 Αυγούστου στον κόμβο του Πλατυκάμπου και στη διασταύρωση της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης με την Εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, κάτω από τη γέφυρα.

Όταν κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, το μηχανάκι που οδηγούσε 24xpovos Λαρισαίος, ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Βόλο, συγκρούστηκε πλαγιωμετωτικά με φορτηγό που οδηγούσε 55χpovos Λαρισαίος ο οποίος, προερχόμενος από την Εθνική με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, κατέβηκε στον κόμβο για να εισέλθει στο ρεύμα προς Λάρισα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 24χρovos μοτοσικλετιστής, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και η 46χρονη συνεπιβάτιδα της μοτοσικλέτας η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, κατέληξε προχθές (19-08-2021) τα μεσάνυχτα.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγο, τα δύο της παιδιά και τους γονείς της. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η εξόδιος ακολουθία της θα ψαλεί σήμερα Σάββατο στις 19.00 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις