Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με πεζό – Σκληρές εικόνες στο σημείο

Λάρισα: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με πεζό – Σκληρές εικόνες στο σημείο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το τροχαίο δυστύχημα πάγωσε τη Λάρισα. Ο άτυχος οδηγός έπεσε από τη μηχανή του και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο…

Ο τρόπος που σημειώθηκε το χθεσινοβραδινό θανατηφόρο τροχαίο λίγο έξω από τη Λάρισα δεν μπορεί να τον συλλάβει ανθρώπινος νους, καθώς θυμίζει σενάριο ταινίας.

Ο αδικοχαμένος μοτοσικλετιστής, γύρω στις 22.00 το βράδυ της Τετάρτης (14-07-2021) κινούμενος στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη της παλαιάς εθνικής οδού, στο ύψος του εργοστασίου «ΡΟΚΑ», συγκρούστηκε με 29χρονο πεζό που περπατούσε στο σημείο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 42χρονος με την μηχανή, μετά την σύγκρουση είχε πτώση στο οδόστρωμα, αλλά εκείνη την ώρα για κακή του τύχη τον παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 72χρονος.

Ο τραυματισμός του 42χρονου ήταν θανάσιμος. Ο 29χρονος πεζός νοσηλεύεται σοβαρά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου δεν φέρει τραυματισμούς.

Ο άτυχος 42χρονος, βάσει πληροφοριών έχασε την ζωή του πηγαίνοντας στην εργασία του, καθώς δούλευε σε μεγάλη βιομηχανία της περιοχής μας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις