Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Σοκαρισμένη η συγγενής που βρήκε νεκρή την 76χρονη

Λάρισα: Σοκαρισμένη η συγγενής που βρήκε νεκρή την 76χρονη

Το οικογενειακό δράμα που αποκαλύφθηκε στη Λάρισα το πρωί της Τρίτης (21.06.2022) σοκάρει.

Μία 51χρονη γυναίκα ήταν κλεισμένη για 42 ολόκληρα χρόνια μέσα στο ίδιο της το σπίτι και η αποκάλυψη ήρθε μετά τον ξαφνικό θάνατο της 76χρονης μητέρας της.
Η 51χρονη γυναίκα συγκατοικούσε με την 76χρονη μητέρα της και μάλιστα είχε να βγει απο το σπίτι της απο την ηλικία των 9 ετών. Η 76χρονη βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε απο την αγορά και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος προήλθε απο παθολογικά αίτια.

Τότε, αποκαλύφθηκε το φρικτό οικογενειακό μυστικό. Η 51χρονη -μετά τον θάνατο της μητέρας της- επέστρεψε και παραμένει φοβισμένη στον πρώτο όροφο της διπλοκατοικίας που ζούσε κλεισμένη για 42 ολόκληρα χρόνια, αυτή τη φορά όμως με την επίβλεψη των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Λάρισας σε συνεργασία με ανθρώπους απο το συγγενικό της περιβάλλον.

Η συγγενής που βρήκε νεκρή την 76χρονη γυναίκα μιλάει σοκαρισμένη στο newsit.gr: «Στις σκάλες την βρήκα τη γυναίκα. Ήταν πεσμένη κάτω και τα ψώνια δίπλα της. Αμέσως άρχισα να φωνάζω. Ο άντρας της γυναίκας έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια και έμενε μόνη της μέσα στο σπίτι με την κόρη της. Την πρόσεχε, αλλά δεν την άφηνε να φύγει, να πάει κάπου. Και το ίδιο το κορίτσι φαίνεται πως είχε συνηθίσει τόσα χρόνια μέσα εκεί. Εμείς το βλέπαμε οτι δεν πήγαινε πουθενά. Το έλεγα στη μητέρα της να την αφήσει να πηγαίνει καμιά βόλτα και μου θύμωνε. Δεν ήθελε. Δεν μου μιλούσε για αυτόν τον λόγο. Τώρα το κορίτσι είναι ακόμα στο σπίτι, κλειδωμένη μέσα. Μόνο κάποιοι άλλοι συγγενείς έρχονται να την φροντίζουν».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις