Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Στην εντατική 18χρονος μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

Λάρισα: Στην εντατική 18χρονος μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σοβαρότατος ο τραυματισμός του 18χρονου στη Λάρισα, με το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε. Το ανήλικο παιδί δίνει μάχη ζωής, στην εντατική νοσοκομείου…

Η πτώση από το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε στη Λάρισα, προκάλεσε τον σοβαρότατο τραυματισμό του. Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και διασωληνώθηκε. 

«Είχαμε ένα αιμάτωμα επισκληρίδιο, έγινε χειρουργική επέμβαση, πήγε καλά. Διασωληνώθηκε και αυτή την στιγμή είναι στο στάδιο της αποσωλήνωσης. Έχουμε ξεπεράσει τα πάντα», δήλωσε στο newsit.gr o Δημήτρης Κατσικονούρης, Διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.

Οι συνθήκες του σοβαρού ατυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν την έρευνα και να αξιολογούν μια σειρά από μαρτυρίες. Φως αναμένεται να ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, που πιθανότατα έχουν καταγράψει το συμβάν. Στο πλευρό του παιδιού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, οι στενοί συγγενείς του, που προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών. 

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου επί της οδού Αγχιάλου στην συνοικία της Φιλιππούπολης, στη Λάρισα.

Παρελήφθη από τα επείγοντα του νοσοκομείου και μετά από τις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε εγκεφαλική κάκωση.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις