Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Στο νοσοκομείο 16χρονος μαθητής μετά από απόπειρα αυτοκτονίας με Depon

Λάρισα: Στο νοσοκομείο 16χρονος μαθητής μετά από απόπειρα αυτοκτονίας με Depon

Σάλος στη Λάρισα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μαθητής καταναλώνοντας Depon. Ο 16χρονος μίλησε αρχικά σε δύο συμμαθήτριές του…

Συναγερμός στη Λάρισα με ένα 16χρονο παιδί να μεταφέρεται σε νοσοκομείο, μετά την εξομολόγηση που έκανε μέσα στο σχολείο του. Ο ανήλικος μαθητής αποκάλυψε σε δύο φίλες του πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με Depon. Εκείνες χωρίς να χάσουν χρόνο ενημέρωσαν τους εκπαιδευτικούς και πολύ γρήγορα έφτασε στο σχολικό συγκρότημα ασθενοφόρο. Ο μαθητής της Α’ Λυκείου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και πλέον ο κίνδυνος για τη ζωή του έχει περάσει. Μένει όμως το να διαπιστωθούν τα αίτια που τον οδήγησαν ένα βήμα από τον θάνατο.

Όλα έγιναν χθες το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου, όταν ένας 16χρονος μαθητής της Α’ Λυκείου πριν φτάσει στο σχολείο του κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών και συγκεκριμένα ένα κουτί παυσίπονα Depon.

Αφότου χτύπησε το κουδούνι για το πρώτο διάλειμμα ο μαθητής ομολόγησε την πράξη του σε δύο συμμαθήτριές του, οι οποίες ενημέρωσαν την διεύθυνση του σχολείου.

Άμεσα κλήθηκε να παρέμβει το ΕΚΑΒ όπου με ασθενοφόρο μετέφερε τον μαθητή στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πλέον ο 16χρονος είναι καλά στην υγεία του ενώ οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την πράξη παραμένουν άγνωστοι.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις