Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού έξω από τις εκκλησίες

Λάρισα: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού έξω από τις εκκλησίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού έξω από τις εκκλησίες της Λάρισα. Σήμερα οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό πραγματοποιούνται στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, από την κινητή μονάδα εμβολιασμού της 5ης ΥΠΕ, με εμβόλιο της Pfizer.

Ωστόσο, σύμφωνα με το onlarissa.gr, έξω από την εκκλησία Αγίου Αχιλλίου αντιεμβολιαστές άρχιζαν να φωνάζουν κατά της διαδικασίας του εμβολιασμού στη Λάρισα. Μάλιστα, μια μητέρα τριών παιδιών άρχισε να φωνάζει «αίσχος και ντροπή» κατά των εμβολιασμών και απειλούσε ότι θα «διώξει» όσους επιχειρήσουν να εμβολιαστούν.

Η Ιερά Μητρόπολη Λάρισας και Τυρνάβου για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού: «Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην 5η υγειονομική Περιφέρεια, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για την υποδειγματική συνεργασία και την απόλυτη προσήλωσή τους στην επίτευξη τού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την αποτροπή επιπλέον απωλειών συνανθρώπων μας από τον φονικό ιό Covid-19».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις