Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Λάρισα: Τα μηνύματα στις μαθήτριες τον έστειλαν στη φυλακή – Απόφαση καταπέλτης μετά τις καταθέσεις!

Λάρισα: Τα μηνύματα στις μαθήτριες τον έστειλαν στη φυλακή – Απόφαση καταπέλτης μετά τις καταθέσεις!

Η καταδίκη συνταξιούχου εφοριακού για απόπειρα ασέλγειας προκαλεί αίσθηση. Τι έγραφε από το ψεύτικο προφίλ που χρησιμοποιούσε…

Έστελνε μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ανήλικες, όπως «αγαπησιάρα» και «είσαι χαδιάρα», χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ. Χθες (11-02-2019) το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Βόλου τον έκρινε ένοχο ομόφωνα για απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής σε ανήλικους και του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 10 χρόνων, χρηματική ποινή 70.000 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 8 χρόνια.

Επίσης το Δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, με αποτέλεσμα ο 65χρονος συνταξιούχος εφοριακός από την Λάρισα, να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η απόφαση για τον συνταξιούχο εφοριακό

Ο 65χρονος κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής με ανήλικο, που συμπλήρωσε τα 10 αλλά όχι τα 15 έτη, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, για απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 15 έτη κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για διακεκριμένη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση φέρεται να εξελίχθηκε στη Λάρισα το πρώτο εξάμηνο του 2014, με τον 65χρονο να κατηγορείται ότι προσέγγιζε και συνομιλούσε διαδικτυακά και τηλεφωνικά με τέσσερις ανήλικες κοπέλες.

Η κατάθεση μητέρας στο δικαστήριο

Πάνω δεξιά το σχετικό θέμα στην εφημερίδα

Καταθέτοντας χθες στο ΜΟΔ η μητέρα της μιας εκ των τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, ανέφερε μεταξύ άλλων πως στο προφίλ της κόρης της στο facebook, διαπίστωσε πως ο κατηγορούμενος εμφανιζόταν ως ψυχολόγος και ότι έκανε ψυχανάλυση με φράσεις σεξουαλικού περιεχομένου.

Ο 65χρονος φέρεται να ζητούσε συνάντηση με την ανήλικη και όταν η μητέρα τα ανακάλυψε όλα αυτά, τα συγκέντρωσε και τα έστειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ τα κατέθεσε και στην Εισαγγελία Λάρισας.

«Θέλω να σε κάνω γυναίκα μου» πρόσθεσε η μάρτυρας, πως έγραψε ο 65χρονος προς την ανήλικη κόρη της σε ένα από τα μηνύματά του.

Επίσης το Πάσχα εκείνης της χρονιάς είχε βρει στην τσάντα της κόρης της 100 ευρώ και επειδή δεν της έδινε χρήματα, υποπτεύτηκε πως κάτι συνέβαινε. Ακόμη κατέθεσε στο Δικαστήριο πως η κόρη της είχε πάει τρεις φορές με μια φίλη της στο σπίτι του 65χρονου και έφαγαν.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις