Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Λάρισα: Ταξίδι αστραπή του Λάκη Λαζόπουλου για τον Κόκκαλη – Το δείπνο και η ατάκα του καλλιτέχνη [pic]

Λάρισα: Ταξίδι αστραπή του Λάκη Λαζόπουλου για τον Κόκκαλη – Το δείπνο και η ατάκα του καλλιτέχνη [pic]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε ξανά στη Λάρισα. Ήταν καλεσμένος σε ένα δείπνο που συζητήθηκε…

Η προεκλογική καμπάνια έχει λάβει πλέον διαστάσεις τελικής ευθείας, όμως ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα Βασίλης Κόκκαλης, βρίσκει χρόνο για να τα πει και με καλούς φίλους.

Έτσι, σύμφωνα με το onlarissa.gr, το βράδυ της Τετάρτης (12-06-2019) δείπνησε σε γνωστό κατάστημα στη Λάρισα, με πλειάδα προσωπικοτήτων από το χώρο του πολιτισμού και του επιχειρείν.

Εκεί βρέθηκε και ο γνωστός Λαρισαίος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος διατηρεί ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τον κ. Κόκκαλη.

Μάλιστα, όπως εξηγούσε στο τραπέζι, το ταξίδι – «αστραπή» στη Λάρισα, ήταν μόνο και μόνο για να παραστεί στο δείπνο του υφυπουργού και να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Ο Βασίλης Κόκκαλης γεννήθηκε στην Λάρισα στις 10 Ιανουαρίου 1972, σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω στο επάγγελμα στη Λάρισα, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Στις 14 Ιανουαρίου 2019, ο Βασίλης Κόκκαλης διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Στις 25 Ιανουαρίου 2015 εκλέχτηκε πρώτη φορά βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην περιφέρεια Λάρισας, όπως και στις Βουλευτικές Εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 πάλι ανανέωσε την Βουλευτική του θητεία.

Στον πρώτο Ανασχηματισμό στην Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα Σεπτεμβρίου 2015 στις 5 Νοεμβρίου 2016 ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις