Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Λάρισα: Της φαινόταν περίεργο που κάποιοι παγιδεύονται από απατεώνες – Σε λίγα λεπτά όμως έχασε και η ίδια 10.000 ευρώ!

Λάρισα: Της φαινόταν περίεργο που κάποιοι παγιδεύονται από απατεώνες – Σε λίγα λεπτά όμως έχασε και η ίδια 10.000 ευρώ!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Δεν έχουν τέλος οι απάτες επιτήδειων σε βάρος ηλικιωμένων σε όλη τη χώρα και φυσικά και σε περιοχές του νομού Λάρισας. Αυτή τη φορά θύμα αδίστακτων απατεώνων έπεσε χθες το πρωί μία υπερήλικη στο Βρυότοπο…

Την οποία πλησίασε ο απατεώνας που συστήθηκε ως υπάλληλος συνεργείου της ΔΕΗ και της ζήτησε να βγάλει έξω από το σπίτι όσα χρήματα είχε για να μην καούν από φωτιά που πιθανότατα θα προκαλούσε η διακοπή ρεύματος που θα έκανε το συνεργείο.

Η υπερήλικη ανυποψίαστη έβγαλε από το σπίτι ένα φάκελο που περιείχε 10.000 ευρώ, τα οποία σε ανύποπτο χρόνο, πήρε ο απατεώνας και τράπηκε σε φυγή.

Οταν η ηλικιωμένη – που μένει με τον σύζυγό της ο οποίος απουσίαζε από το σπίτι – έβαλε τις φωνές ήταν αργά. Σύμφωνα με το paidis.com, πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Η ηλικιωμένη εξήγησε στους αστυνομικούς τι συνέβη ενώ τόνισε ότι είχε ενημερωθεί για τη δράση απατεώνων, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να πάει το μυαλό της στην πιθανότητα απάτης.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αδίστακτου απατεώνα, αξιοποιώντας κάθε δυνατή πληροφορία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις