Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε καφετέρια που έκανε τον ιδιοκτήτη έξω φρενών

Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο από  διάρρηξη σε καφετέρια που έκανε τον ιδιοκτήτη έξω φρενών

Η διάρρηξη στη Λάρισα ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο δράστης κατάφερε να παραβιάσει την είσοδο και να μπει στα ενότερα, με την κάμερα ασφαλείας να τον καταγράφει…

Στο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε καρέ – καρέ τη διάρρηξη σε καφετέρια στη Λάρισα, με τον δράστη να πηγαίνει στο ταμείο και να ψάχνει για χρήματα. Ώρες μετά όταν έφτασε ο ιδιοκτήτης, διαπίστωσε πως εκτός από τα χαρτονομίσματα που υπήρχαν στο κατάστημα, είχαν κάνει φτερά και φάκελοι με τις άδειες της επιχείρησης. Το βίντεο βρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών που αναλύουν τις εικόνες, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του νεαρού.

Απύθμενο θράσος είχε ένας διαρρήκτης χθες τα ξημερώματα ο οποίος εισέβαλε σε καφέ της πόλης, στην περιοχή του Φρουρίου στη Λάρισα. Έχοντας στο χέρι έναν μικρό φακό και φορώντας λευκό φούτερ με κουκούλα, ο δράστης έψαξε επιμελώς τα ντουλάπια του καταστήματος.

Μάλιστα, φεύγοντας πήρε μαζί του, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τους φακέλους με τις άδειες του καταστήματος και της πυροσβεστικής συν τα τιμολόγια των παγίων.

Ο ιδιοκτήτης απευθύνει έκκληση αν κάποιος δει κάπου πεταμένους δύο κόκκινους φακέλους, να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις