Δευτέρα, 4 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λάρισα: Χαροπαλεύει 50χρονος που έπαθε ανακοπή την ώρα που περπατούσε

Λάρισα: Χαροπαλεύει 50χρονος που έπαθε ανακοπή την ώρα που περπατούσε

Μάχη των γιατρών στη Λάρισα για να κρατήσουν στη ζωή έναν 50χρονο. Υπέστη ανακοπή και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του, ως εξαιρετικά κρίσιμη…

Από τη μια στιγμή στην άλλη σε πεζοδρόμιο στη Λάρισα. Ο 50χρονος άντρας έπαθε ανακοπή και κατέρρευσε μπροστά στους περαστικούς που «πάγωσαν» από τις εικόνες. Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο με τους διασώστες να τον επαναφέρουν. Ο κίνδυνος όμως δεν έχει περάσει. Ο μεσήλικας έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και οι γιατροί προσπαθούν να αποτρέψουν το μοιραίο. Η νύχτα που έρχεται είναι κρίσιμη και καθοριστική για τη ζωή του.

Στο Γενικό Νοσοκομείο στη Λάρισα σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε εσπευσμένα νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που βρισκόταν έξω στο δρόμο στη συνοικία της Νεάπολης.

Άμεσα περαστικοί και διερχόμενοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου έσπευσε στο σημείο με γιατρό, κάνοντας ανάνηψη στον άτυχο άνδρα.

Τελικά, τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, και συγκεκριμένα στην καρδιοχειρουργική πτέρυγα του νοσοκομείου για τις περαιτέρω ενέργειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάστασή του άνδρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις