Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΛΑΡΚΟ: Συλλυπητήρια Χατζηδάκη στην οικογένεια του εργάτη που σκοτώθηκε – “Θα αποδοθούν οι ευθύνες”!

ΛΑΡΚΟ: Συλλυπητήρια Χατζηδάκη στην οικογένεια του εργάτη που σκοτώθηκε – “Θα αποδοθούν οι ευθύνες”!

Ο 55χρονος εργάτης σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στη ΛΑΡΚΟ. Οι συνάδελφοί του έτρεξαν για τις πρώτες βοήθειες αλλά ο θάνατος ήταν ακαριαίος…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εργαζομένου στη ΛΑΡΚΟ που έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί εκφράζει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Δέσμευση από την πλευρά μας να διερευνήσουμε τα αίτια και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου ανήκουν, το ταχύτερο», τόνισε ο υπουργός αναφερόμενος στο δυστύχημα.

Εξάλλου, καθ’ οδόν προς το εργοστάσιο είναι αυτήν την ώρα ο διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΡΚΟ, Σπύρος Τζίτζος, για να εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Στην πρωινή βάρδια, ένας 55χρονος εργάτης πατέρας τριών παιδιών, έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη, στην αίθουσα της χαλυβουργίας.

Ο άτυχος πατέρας, ήταν ένας πολύπειρος εργάτης, χρόνια στη ΛΑΡΚΟ, που εκτελούσε κανονικά την εργασία του στο Τμήμα όταν σημειώθηκε η έκρηξη, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Σοκαρισμένος ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Παναγιώτης Πολίτης, βλέποντας δίπλα του έναν ακόμη εργάτη να χάνει τη ζωή του την ώρα της δουλειάς, μπόρεσε να πει μόνο ότι «δεν πάει άλλο».

Άλλωστε το Συνδικάτο Μετάλλου μόλις μία μέρα πριν, έκανε βαρυσήμαντη καταγγελία για ένα ομαδικό δυστύχημα, που αποτράπηκε την τελευταία στιγμή, στην αίθουσα των ηλεκτροκαμίνων στο ίδιο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις