Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Λασίθι: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 10χρονος που τραυματίστηκε με jet ski – Στον εισαγγελέα σήμερα ο επιχειρηματίας

Λασίθι: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 10χρονος που τραυματίστηκε με jet ski – Στον εισαγγελέα σήμερα ο επιχειρηματίας

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 10χρονος από την Γερμανία που τραυματίστηκε μετά από ατύχημα με jet ski στο Λασίθι την Πέμπτη (12.07.2023).

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο ανήλικος που τραυματίστηκε στο Λασίθι νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ με την  κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα στον Μακρύ Γιαλό άνδρες του λιμεναρχείου εντόπισαν και συνέλαβαν τον επιχειρηματία που είχε ενοικιάσει για αυτή τη σεζόν τα θαλάσσια μέσα αναψυχής.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια καθώς και παραβάσεις του νόμου για την ασφάλεια της συγκοινωνίας.

Ο επιχειρηματίας αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα Λασιθίου ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για επιβολή διοικητικών προστίμων.

Πώς έγινε το ατύχημα

Ο 10χρονος μαζί με την οικογένειά του βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη όπου και απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Χθες την ώρα που βρίσκονταν στην περιοχή Ορμού στον Μακρύ Γιαλό της Ιεράπετρας ο 10χρονος μαζί με έναν 32χρονο αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα με jet ski.

Κατά την επιστροφή τους στην ακτή ο 32χρονος φαίνεται αντί να ελάττωσε ταχύτητα να πάτησε ακόμα πιο πολύ το γκάζι και το Jet ski να «καρφώθηκε» στις ξύλινες εγκαταστάσεις.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για περίθαλψη στα τραύματά του ενώ ο 10χρονος οδηγήθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις