Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Λεπτοκαρυά: Γάμος υπερπαραγωγή με χορό και παιχνίδια – Γαμπρός και νύφη έδωσαν ρεσιτάλ

Λεπτοκαρυά: Γάμος υπερπαραγωγή με χορό και παιχνίδια – Γαμπρός και νύφη έδωσαν ρεσιτάλ

Ο γάμος στη Λεπτοκαρυά ήταν όπως ακριβώς τον είχαν σχεδιάσει. Γαμπρός και νύφη έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας και το έδειχναν με την κάθε τους κίνηση. Ο χορός ήταν ατελείωτος…

Ένας γάμος στη Λεπτοκαρυά με εκατοντάδες πανέμορφες εικόνες. Γαμπρός και νύφη έδωσαν ρεσιτάλ και έδειχναν όλη νύχτα να το απολαμβάνουν με τους καλεσμένους τους. Χορευτές και οι δύο που ζουν στις ΗΠΑ απέδειξαν ότι ξέρουν τα μυστικά του χορού όσο λίγοι. Οι φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση ανέβηκαν στο διαδίκτυο και άρχισαν γρήγορα να κάνουν το γύρο των social media. Οι ευχές από γνωστούς και όχι μόνο, συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη.

Η ίδια είναι χορεύτρια και μάλιστα ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική και ειδικότερα στο Τέξας εκεί όπου με τον αγαπημένο της Ρίχαρντ ζουν το αμερικάνικο όνειρο έχοντας καταφέρει πολλά.

Η Φωτεινή Παγγέα μόλις στα 25 της χρόνια μέσα από τον χορό βιώνει μεγάλες στιγμές στην Αμερική η οποία επέλεξε να είναι η χώρα που θα γίνει η δεύτερη πατρίδα της, η χώρα που θα βρει το έδαφος να μεγαλουργήσει πάνω στο αντικείμενο της, η χώρα όπου οι ευκαιρίες είναι τεράστιες και δίνονται στον καθένα, από όπου και αν κατάγεται, όποιο και αν είναι το ταλέντο του, αρκεί να το καλλιεργεί και να το δουλεύει.

Η ταλαντούχα χορεύτρια με καταγωγή από την Ελασσόνα παντρεύτηκε πριν μερικές ημέρες, τον Ούγγρο αγαπημένο της και ζευγάρι της στον χορό, Richard Kaszas, στην αγαπημένη της Ελλάδα, επιλέγοντας να κάνει τον γάμο της σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της Λεπτοκαρυάς.

Ένας γάμος ξέφρενο πάρτι, μια υπερπαραγωγή και φυσικά γεμάτη χορό και γλέντι ελληνικό όπως μαρτυρούν οι παρακάτω εικόνες. Ένα πάρτι που τα είχε όλα! Μουσική, χορό, παιχνίδια…

Οι νεόνυμφοι τα έδωσαν όλα στον χορό και συμπαρέσυραν μαζί τους όλους τους καλεσμένους…

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις