Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λέρος: Ο επιδειξίας την πάτησε από εκεί που δεν περίμενε με τίποτα – Η ώρα του εισαγγελέα!

Λέρος: Ο επιδειξίας την πάτησε από εκεί που δεν περίμενε με τίποτα – Η ώρα του εισαγγελέα!

Είχε προκαλέσει σάλο στη Λέρο με τις κινήσεις του και πάντα κατάφερνε να κρύβεται από τους αστυνομικούς. Τα πράγματα την τελευταία φορά δεν πήραν την τροπή που φανταζόταν…

Επιδειξίας είχε γίνει εφιάλτης για τα ανήλικα κορίτσια στην Λέρο. Ο σάτυρος αυτοϊκανοποιούνταν συστηματικά σε δημόσια θέα και κατάφερνε να διαφεύγει ώσπου να συνέλθουν τα θύματά του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο σάτυρος έστηνε καρτέρι σε σημεία από τα οποία ήξερε ότι περνούσαν ανήλικες μαθήτριες και μόλις έβλεπε κάποιο να περπατά μόνο, επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα.

Οι καταγγελίες που έφτασαν στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ήταν πολλές, όμως δεν κατάφερναν να εντοπίσουν τον δράστη.

Για κακή του τύχη, όμως, την αρρωστημένη του συνήθεια κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στις τελευταίες επιθέσεις του.

Οι αστυνομικοί που εξέτασαν τα πλάνα ταυτοποίησαν τον 58χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (25-01-2019) και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Πηγή: ant1news.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις