Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Λέρος: Σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο για τον Τούρκο μεγιστάνα της Pegasus Airlines Αλί Σαμπανσί και τη σύζυγό του

Λέρος: Σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο για τον Τούρκο μεγιστάνα της Pegasus Airlines Αλί Σαμπανσί και τη σύζυγό του

Στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου της Κωνσταντινούπολης σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Τούρκος μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της Pegasus Airlines και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Esas Holding, Αλί Σαμπανσί, μετά από πολύ σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος, που οδηγούσε ο ίδιος, στη Λέρο.

Μαζί με τον Αλί Σαμπανσί στο ταχύπλοο, το οποίο έπεσε στα βράχια, βρισκόταν την ώρα του ατυχήματος και η σύζυγός και τα δύο παιδιά του. Η γυναίκα του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί, τραυματίστηκε επίσης, αλλά η κατάστασή της παρουσιάζει βελτίωση.

Τα παιδιά του ζευγαριού, Σεβκέτ Εμρεκάν και Καάν Αλί, γλίτωσαν, καθώς πήδηξαν στη θάλασσα λίγο πριν από το ατύχημα και έτσι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πήγαινε μαζί με τα παιδιά του από τους Λειψούς σε εστιατόριο στη Λέρο, όταν έγινε το ατύχημα, με σκάφος το οποίο οδηγούσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deniz Postası Medya Grubu (@denizpostasi)

 

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λέρου, όπου ο επιχειρηματίας υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις και αργότερα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Αλί Σαμπανσί νοσηλεύεται στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η κατάσταση της υγείας της συζύγου του παρουσιάζει βελτίωση.

«Ο πρόεδρος της Esas Holding Αλί Σαμπανσί και η σύζυγός του Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί είχαν ένα θαλάσσιο ατύχημα στις 24 Αυγούστου 2023 κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Η θεραπεία τους συνεχίζεται και η κατάσταση της υγείας τους παρακολουθείται. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια Σαμπανσί είναι μια από τις πιο γνωστές και πλουσιότερες επιχειρηματικές οικογένειες στην Τουρκία, έχοντας συμπεριληφθεί στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις