Site icon NewsIT

Λέρος: Στον εισαγγελέα οι γονείς που κατηγορούνται ότι βίαζαν τα παιδιά τους

29.05.2018 | 08:22
Λέρος

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν σήμερα οι γονείς των παιδιών που κατηγορούνται ότι μετέτρεψαν το σπίτι τους σε κολαστήριο. Πατέρας και μάνα κατηγορούνται για βιασμό. Ο πατέρας φέρεται να έχει παραδεχθεί τις πράξεις του, ενώ η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες.

Όλα δείχνουν ότι η φρίκη ήρθε στο φως όταν η μικρή κόρη του ζευγαριού άνοιξε την καρδιά της αποκαλύπτοντας όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Εκεί το μικρό παιδί αποκάλυψε την κόλαση που ζούσε στο σπίτι η ίδια και τα αδέλφια της και έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι που αποκάλυψε τον βιασμό των τριών παιδιών από τους ίδιους τους τους γονείς.

Ο πατέρας και η μητέρα κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους. Την πρώτη καταγγελία έκανε η θεία των παιδιών και στη συνέχεια τα γεγονότα εξελίχθηκαν με ταχύτατο ρυθμό. Σύμφωνα με τα όσα φαίνεται ότι είπε η 13χρονη κοπέλα τόσα η ίδια όσο και ο 8χρονος αδελφός της υπέστησαν κακοποίηση. Η μικρή μάλιστα είπε ότι σε αυτή συμμετείχε και η μητέρα της.
Τώρα ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα καθώς κανείς δεν γνωρίζει εάν έχει υποστεί κακοποίηση το τρίτο παιδί το οποίο έχει προβλήματα υγείας ή ακόμη και το ενήλικο παιδί της οικογένειας το οποίο φέρεται πως έχει εγκαταλείψει το σπίτι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version