Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λέσβος: Εφιάλτης για γυναίκα από επίθεση αδέσποτου σκύλου – Οι εικόνες που προβληματίζουν [pics]

Λέσβος: Εφιάλτης για γυναίκα από επίθεση αδέσποτου σκύλου – Οι εικόνες που προβληματίζουν [pics]

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η κατάσταση με τα αδέσποτα σκυλιά στην Λέσβο που επιτίθενται και πολλές φορές δαγκώνουν πολίτες. Τελευταίο κρούσμα…

σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα (23-04-2018) στις 21.00 το βράδυ στην Παναγιουδα, όταν μια γυναίκα διακομίστηκε τραυματισμένη στο ΚΥ Μυτιλήνης μετά από επίθεση αδέσποτου σκύλου στον παραλιακό δρόμο της Παναγιουδας.

Η ίδια μιλώντας μας για το συμβάν σημείωσε πως πήγαινε στο σπίτι της στις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας όταν αντιλήφθηκε ότι πίσω της έτρεχε ένα σκυλί. «Το μόνο που κατάλαβα ήταν ένα ποδοβολητό, καθώς το σκυλί ήταν μεγαλόσωμο» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν περίμενα όμως ότι θα με δαγκώσει και με αιφνιδίασε. Το στόμα του ήταν τεράστιο. Η πάνω γνάθος του μου τρύπησε το πόδι στην μπροστινή μεριά, στο καλάμι, και η κάτω πίσω στη γάμπα…

Ολο το πόδι μου ήταν στο στόμα του σκυλιού. Φώναξα και με άφησε. Προσπάθησε να μου ξαναεπιτεθεί, όμως βγήκε έξω μια γειτόνισσα και κατάφερε να το διώξει.» Ηδη οι κάτοικοι της Παναγιουδας εδώ και δύο μήνες έχουν απευθυνθεί στο δήμο και έχουν κάνει καταγγελίες, αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα. Η αγέλη σκύλων έχει επίσης επιτεθεί και σε μικρά παιδιά που γυρνούσαν από το σχολείο τους, αλλά πρόλαβαν και έβαλαν μπροστά τις σάκες τους και δεν τα δάγκωσε.

Η τραυματισμένη γυναίκα στο νοσοκομείο

 

Καθημερινά  αδέσποτα σκυλιά κατακλύζουν την πόλη και κυκλοφορούν τόσο στους κεντρικούς δρόμους όσο και σε αρκετές γειτονιές και έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για μικρούς και μεγάλους.

Προβληματισμός από τις επιθέσεις αδέσποτων

Πηγή: lesvospost.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις