Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λέσβος: Η ιστορία του 71χρονου που κάηκε όταν ανατίναξε το μαγαζί του αδερφού του

Λέσβος: Η ιστορία του 71χρονου που κάηκε όταν ανατίναξε το μαγαζί του αδερφού του
stonisi.gr

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ο 71χρονος άνδρας στη Λέσβο αποφάσισε να βάλει τέλος στη διαμάχη ετών που είχε με τον αδερφό του. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος προσπάθησε να βάλει αρχικά φωτιά στο σπίτι του 62χρονου αδελφού του που εκείνη την ώρα απουσίαζε και στη συνέχεια έκαψε το αυτοκίνητο του που βρισκόταν σε γκαράζ.

Στη συνέχεια «εισέβαλε» με το αγροτικό αυτοκίνητό του μέσα στο μαγαζί ειδών υπόδησης και ένδυσης του αδελφού του μεταφέροντας δύο φιάλες υγραερίου. Έβαλε φωτιά στο μαγαζί και κάηκε μέσα σε αυτό, ενώ η ανατίναξη των φιαλών διέλυσε ολοσχερώς το κατάστημα στη Λέσβο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 71χρονος είχε ζήσει επί σειρά ετών στην Αμερική και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εξέδιδε αγγλόφωνη εφημερίδα στην Αθήνα.

Αργότερα μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και δήλωνε έντονα δυσαρεστημένος τόσο με τους γονείς του, που είναι νεκροί εδώ και χρόνια, όσο και με τον αδελφό του, τους οποίους κατηγορούσε πως οικειοποιήθηκαν χρήματα που είχε κερδίσει στην Αμερική.

Άρχισε να δημιουργεί στο σπίτι όπου ζούσε στον Χορτιάτη, στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να φύγει πριν λίγα χρόνια.

Επέστρεψε στον Πολιχνίτο έχοντας αλλάξει και το όνομά του, δηλώνοντας πως δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με την οικογένειά του.

Ωστόσο, συνεχώς συγκρουόταν με τον αδελφό του αλλά και με άλλους συγχωριανούς του, όμως κανείς δεν πίστευε ότι η υπόθεση θα είχε αυτήν την τραγική κατάληξη…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις