Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λέσβος: Η κηδεία του 20χρονου οδηγού μηχανής στοιχειώνει τα όνειρά του – “Σκάσε και κοίτα” – video

Λέσβος: Η κηδεία του 20χρονου οδηγού μηχανής στοιχειώνει τα όνειρά του – “Σκάσε και κοίτα” – video

Ένα 20χρονο παιδί έχει χάσει τη ζωή του στην άσφαλτο. Οι γονείς, οι φίλοι και οι στενοί συγγενείς του, με δάκρυα στα μάτια, δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη…

Ενα βίντεο – γροθιά στο στομάχι, με πρωταγωνιστές μια ομάδα νέων από τη Λέσβο, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και στέλνει ισχυρό μήνυμα για την πρόληψη των θανατηφόρων τροχαίων στους δρόμους. Στο φιλμάκι, ένας νεαρός βιώνει τις στιγμές της κηδείας του και τη θλίψη των συγγενών και των φίλων του, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Το βίντεο είναι βασισμένο στο κείμενο της Ειρήνης Λαγουτατζή με τιτλο: «Θέλω να σου αστραψω δυο χαστούκια να ξυπνήσεις», το οποίο αναρτήθηκε στο facebook και προκάλεσε αίσθηση ανάμεσα στους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλω να σου αστραψω δυο χαστούκια να ξυπνήσεις. Σε εσένα τον δεκαεξαρι που οδηγείς το παπί με το κράνος αλα μπρατσετα, σε εσένα τον εικοσιπενταρι που γ@@@@ και δερνεις. Θελω να σε πάρω να παμε μια βόλτα θελω να δω τη μαγκιά σου , τι λες λοιπον παμε; Ακολουθα με.

Ο δρομος ανηφορικος νεκρική ησυχία, τριγύρω κάθε ηλικίας μαυροντυμενοι με κόκκινα ματια , προχωρα μη μασάς, συ δε πιάνεις το διακοσαρι για πλακα; Συνεχίζουμε λοιπόν, ο ήλιος ψηλά σου καιει τη πλάτη , να τη η εκκλησιά. Ο κόσμος πηχτρα και δεν ακούγεται ανάσα , τρομακτικο ε; Προχωρα , αργείς, ακολουθούν κι άλλοι μη σταματάς, μπες μέσα παμε να δουμε το νεκρο.

Εχεις παει σε κηδεία εικοσαχρονου; Οχι ε; Βγαλε το σκασμό και κοίτα. Τι εγινε; Δε μπορείς να δεις καθαρά ; Τα μάτια σου τρέχουν ασταμάτητα τσουζουν, εκεί σε θέλω , σκασε και κοίτα”…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις