Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Λέσβος: Τελευταίο αντίο στον πατέρα που σκοτώθηκε με μηχανή στα 26 του χρόνια – Σπαραγμός στο νησί [pics]

Λέσβος: Τελευταίο αντίο στον πατέρα που σκοτώθηκε με μηχανή στα 26 του χρόνια – Σπαραγμός στο νησί [pics]

O 26χρονος Μάριος άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά από καφετέρια. Σπαραγμός για το νεαρό πατέρα που πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή, το πάθος για τις μηχανές…

Σπαραγμός για τον χαμογελαστό Μάριο που άφησε την τελευταία του πνοή πρόωρα και αναπάντεχα. Σε κατάσταση σοκ οι γονείς, η γυναίκα και οι φίλοι του, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και βύθισε στο πένθος τη Λέσβο. Το τελευταίο αντίο στον άτυχο πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, θα πουν στις 16.00 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι, από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλωμαρίου.

Το τροχαίο δυστύχημα που σκόρπισε θλίψη

Δυστυχώς το πρώτο θύμα στον βωμό της ασφάλτου για το 2018 στην Λέσβο είναι γεγονός. Σαν βόμβα έσκασε προχθές το απόγευμα (27-01-2018) η είδηση του θανάτου του 26χρονου Μάριου Λουπου, ενός πατέρα ανήλικου κοριτσιού, που πλήρωσε με τη ζωή του, τη μεγάλη του αγάπη τις μηχανές.

Ο χάρος του έστησε καρτέρι κόβοντας απότομα όλα τα όνειρα. Πένθος, πόνος και δάκρυα στην περιοχή του Πλωμαρίου και όχι μόνο. Οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν το παλικάρι τους.

Δάκρυα για τον 26χρονο πατέρα που σκοτώθηκε

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 16:00 χθες το απόγευμα στο ύψος του ΟΤΕ, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 26χρονος κάτω απο άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα ακριβώς έξω από καφετέρια στην οδό Βουρνάζων.

Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 26χρονου. Παρά την άμεση μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και την προσπάθεια των γιατρών, τελικά ο 26χρονος δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του λίγο πριν τις 18:00.

Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάριος ήταν προσεκτικός στην οδήγηση του αλλα δυστυχώς δεν φορούσε κράνος την ώρα του δυστυχήματος και αυτο στάθηκε μοιραίο.

Η μεγάλη αγάπη του 26χρονου εκτός από την οικογένεια του και την μικρή του κόρη ήταν και οι μηχανές, όπως μαρτυρούν άλλωστε και σχετικές αναρτήσεις που έχει κάνει στο facebook.

Ο 26χρονος ήταν ένας έμπειρος οδηγός καθώς συμμετείχε με την ίδια μηχανή σε πόλους αγώνες στην Λέσβο αλλά και εκτός νησιού με μεγάλες διακρίσεις. Γι’ αυτό και οι φίλοι και γνωστοί του απορούν πως σε ένα κεντρικό δρόμο έγινε αυτό το τροχαίο, καθώς ο Μάριος δεν έτρεχε σε δρόμους που ήξερε ότι έχει κίνηση.

Ο 26χρονος καταγόταν από το Πλωμάρι. Το προφίλ του στο facebook έχει κατακλυστεί με σπαρακτικά μηνύματα. Ορισμένες από τις αναρτήσεις του αποδείχθηκαν προφητικές…

Οι προφητικές αναρτήσεις του Μάριου

Πηγή: lesvospost.com

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις