Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Λευκάδα: Viral ο καπετάνιος που τραγουδάει και υποδέχεται τουρίστες με Βασίλη Καρρά

Λευκάδα: Viral ο καπετάνιος που τραγουδάει και υποδέχεται τουρίστες με Βασίλη Καρρά

Ο καπετάνιος έχει γίνει ατραξιόν στην Λευκάδα και όχι μόνο. Ο Βασίλης Καρράς είναι η αδυναμία του και το δείχνει καθημερινά στους τουρίστες που μπαίνουν στο πλοίο για μία κρουαζιέρα…

Ανεβασμένος στην πλώρη με τη μουσική στη διαπασών. Ο καπετάνιος τραγουδάει «απ’ το βορρά μέχρι το νότο» και οι τουρίστες που μπαίνουν στο πλοίο δείχνουν να το απολαμβάνουν. Είναι σκηνές από την καθημερινότητα που απλά έτυχε πριν από λίγες μέρες να καταγραφούν σε βίντεο και να ανέβουν στο TikTok. Από την Λευκάδα ξεκίνησε το ταξίδι των εικόνων, με το σχετικό βίντεο να έχει γίνει viral.

O καπετάνιος Κώστας, όπως είναι το όνομά του, υποδέχεται τους ταξιδιώτες καθημερινά τραγουδώντας Βασίλη Καρρά.

Ανεβασμένος στην πλώρη του πλοίου «Makedonia Palace» δίνει τα ρέστα του τραγουδώντας «Απ’ το βορρά μέχρι τον νότο» με το σχετικό βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Όταν τελειώνει το τραγούδι οι ταξιδιώτες του χαρίζουν το πιο «ζεστό» τους χειροκρότημα για να τον επιβραβεύσουν για την ερμηνεία και τη διασκέδαση που τους προσέφερε.

Για την ιστορία το Makedonia Palace είναι το ένα από τα πλοία και σκάφη στον στόλο της εταιρείας lefkascruises που τα καλοκαίρια πραγματοποιεί μονοήμερες κρουαζιέρες από το Νυδρί για Πόρτο Κατσίκι, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Μεγανήσι, Σπηλιά Παπανικολή, Σκορπιό, Σκορπίδι και Μαδουρί.

@vasiast16 the best Captain 🛳️#aptonvorramexritonoto #karras_vasilis🎤 #summeringreece #summer2023 #leukada #egremnoilefkada #egremnoibeach #cruiselife #viraltiktok #viralvideo #viral #forticktok #traveltiktok #traveling ♬ πρωτότυπος ήχος – Vasia St

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις