Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Λευκάδα: Άφαντη η Βραζιλιάνα οικιακή βοηθός που “δάγκωσε” τον εργοδότη της – Έκαναν φτερά 200.000 ευρώ!

Λευκάδα: Άφαντη η Βραζιλιάνα οικιακή βοηθός που “δάγκωσε” τον εργοδότη της – Έκαναν φτερά 200.000 ευρώ!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τον εντυπωσίασε και αποφάσισε να της δώσει δουλειά στη Λευκάδα. Οι αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν προκαλούν σάλο στην τοπική κοινωνία…

«Άφαντα» έγιναν, σύμφωνα με την καταγγελία συνταξιούχου, στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου Βόνιτσας, 200.000 ευρώ, που είχε κρυμμένα σε ντουλάπα, στο σπίτι του, στο νησάκι Κάλαμος που βρίσκεται απέναντι από τη Λευκάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας, ο 57χρονος συνταξιούχος αντιλήφθηκε ότι του έλειπαν τα χρήματα, όταν έφτασε με τη γυναίκα του, στο σπίτι του. Όπως ο ίδιος κατήγγειλε στο αστυνομικό Τμήμα, μαζί με τα χρήματα, φέρεται να έχει εξαφανιστεί και η 37χρονη, Βραζιλιάνα, οικιακή βοηθός, του ζευγαριού. Το Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου Βόνιτσας, εξετάζει όλες τις πιθανότητες στην υπόθεση, που βρίσκεται στο στάδιο προανάκρισης, ενώ δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι αυτή την ώρα, τα ίχνη της οικιακής βοηθού.

Οπως είπε ο ιδιοκτήτης, η γυναίκα δεν του είχε δείξει πως είχε άλλες προθέσεις, αφού από την πρώτη στιγμή ήταν ευγενική και χαμηλών τόνων. Στην πορεία, έπειτα δηλαδή από κάποιες εβδομάδες, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και της άφηνε τα κλειδιά του σπιτιού όταν εκείνος έφευγε για τη δουλειά του. Υστερα από μερικές ημέρες, η γοητευτική Βραζιλιάνα -που προφανώς είχε συνεργούς με τους οποίους σχεδίαζαν για αρκετό καιρό την κλοπή- έκανε το σπίτι φύλλο και φτερό.

Η κρυφώνα των 200.000 ευρώ που έκαναν φτερά

Ενδεχομένως να είχε βρει από πριν την κρυψώνα μέσα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του 61χρονου και να περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Πάντως, ανακάλυψε τον ανέλπιστο θησαυρό που θα της άλλαζε τη ζωή, άρπαξε το ιλιγγιώδες ποσό και έπειτα έβαλε τα πάντα στη θέση τους, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης να μην καταλάβει αμέσως την κλοπή κι εκείνη να κερδίσει χρόνο για να εξαφανιστεί από το νησί.

Σε χρόνο μηδέν είχε συμμαζέψει τα πάντα και έγινε καπνός. Οταν ο 61χρονος επέστρεψε στο σπίτι και δεν βρήκε τη μελαχρινή 37χρονη να τον περιμένει, άρχισαν να μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά του. Πήγε κατευθείαν στην κρυψώνα και διαπίστωσε με τρόμο ότι οι οικονομίες που έκανε μια ολόκληρη ζωή είχαν κάνει φτερά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις