Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Λευκάδα: Παιδί κατάπιε δύο σφήκες με την πορτοκαλάδα που έπινε σε παραλία

Λευκάδα: Παιδί κατάπιε δύο σφήκες με την πορτοκαλάδα που έπινε σε παραλία

Περιπέτεια για μικρό παιδί στη Λευκάδα που βρέθηκε σε νοσοκομείο. Χωρίς να το καταλάβει κατάπιε δύο σφήκες με την πορτοκαλάδα που έπινε…

Οι σφήκες βρίσκονταν μέσα στο ποτήρι με την πορτοκαλάδα και το παιδί τις κατάπιε χωρίς να το καταλάβει. Στην παραλία επικράτησε αναστάτωση και ο 4χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Λευκάδα. Οι γιατροί έδωσαν τη λύση με τους γονείς του μικρού να ευχαριστούν τόσο τους ίδιους όσο και όλους εκείνους που έτρεξαν μαζί τους στην παραλία για να μεταφερθεί ταχύτατα το αγοράκι στο νοσοκομείο.

Πιο αναλυτικά εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 4χρονο αγοράκι και η οικογένεια του, καθώς το παιδί κατάπιε δύο σφήκες σε παραλία της Λευκάδας. Το περιστατικό συνέβη στην παραλία του Μικρού Γιαλού, όταν ο 4χρονος έπινε μία πορτοκαλάδα και χωρίς να το καταλάβει κατάπιε δύο σφήκες.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για την άμεση μεταφορά του αγοριού στο νοσοκομείο. Περιπολικό της αστυνομίας έσπευσε στην παραλία, παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε μαζί με τους γονείς του με ασφάλεια στο νοσοκομείο, σώζοντάς του την ζωή.

Όπως μετέδωσε το pelop.gr, η μητέρα του μικρού Αναστάση έσπευσε να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς για την βοήθεια που τους προσέφεραν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις