Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Λευκάδα: Πνίγηκε για μία selfie στην παραλία Κάθισμα – Τον σκέπασαν τα κύματα

Λευκάδα: Πνίγηκε για μία selfie στην παραλία Κάθισμα – Τον σκέπασαν τα κύματα

Ο 50χρονος πνίγηκε στην παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σκληρές. Νεαρός που έσωσε τη γυναίκα του άτυχου άντρα, περιγράφει τα όσα έγιναν και τη selfie που προηγήθηκε…

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για την τραγωδία στην παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας Ρουμάνος τουρίστας και να κινδυνεύσει η γυναίκα του. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Σέρβου τουρίστα, που έσωσε τη σύζυγο του 50χρονου Ρουμάνου που πνίγηκε. Κάνει λόγο για μια selfie που έβγαζε το ζευγάρι όταν τα κύματα παρέσυραν και σκέπασαν τον άτυχο άντρα.

Ο Σέρβος τουρίστας βρισκόταν στην παραλία με την οικογένειά του, όταν όπως λέει είδε το ζευγάρι να βγάζει selfie και τη γυναίκα να παρασύρεται από τα κύματα. «Αμέσως έτρεξα, παρά το ότι η γυναίκα και η κόρη μου ούρλιαζαν και προσπάθησα να την πιάσω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και οι δύο κάτω από το νερό και νομίζω ότι το κύμα μας πέταξε στην ακτή.

Στη συνέχεια, κάποιοι την πήραν από τα χέρια μου και την έσυραν σε ασφαλή περιοχή. Τότε αντιληφθήκαμε τον σύζυγό της γιατί η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει» δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Ο Σέρβος τουρίστας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από όσα έγιναν. Όπως λέει μία selfie στα κύματα, ήταν αυτή που προκάλεσε την τραγωδία.

Ο 50χρονος Ρουμάνος, με τη σύζυγό του, βρίσκονταν στο Κάθισμα. Σύμφωνα με το ilefkada.gr, στην παραλία υπήρχε έντονος κυματισμός και οι ναυαγοσώστες είχαν ζητήσει από όλους στην παραλία να μην κάνουν βουτιές και να μην κολυμπούν στα βαθιά.

Όπως και άλλοι που βρίσκονταν στην παραλία εκείνη την ώρα, δεν προσπάθησαν να κολυμπήσουν. Όμως κάθισαν στην άκρη της άμμου, προσπαθώντας να βγάλουν selfie στα κύματα, που τους παρέσυραν, με αποτέλεσμα o 50χρονος να πνιγεί. Οι ναυαγοσώστες ήταν αυτοί που τελικά έβγαλαν τη σορό του από τη θάλασσα.

Ο 50χρονος άτυχος άντρας που πνίγηκε ήταν με την γυναίκα του για διακοπές. Αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ η παραλία Κάθισμα φημίζεται για τα μεγάλα κύματα, σήμερα, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, η κατάσταση ήταν ακόμα πιο επικίνδυνη.

«Γενικά οι ναυαγοσώστες προσπαθούσαν όλη μέρα να ‘μαζέψουν τον κόσμο. Είχε πολύ μεγάλα κύματα και έμπαιναν μέσα στην θάλασσα και οι ναυαγοσώστες προσπαθούσαν να ‘μαζέψουν τα ασυμμάζευτα» λέει μιλώντας στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας που έζησε την τραγωδία στη Λευκάδα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις