Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λευκάδα: Σάλος με ροζ βίντεο παντρεμένης – Ο εραστής το έστειλε στον σύζυγο και στην κόρη της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ροζ εκβιασμό σε βάρος μια παντρεμένης γυναίκας από τη Λευκάδα αποκάλυψε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο πρώην εραστής της 39χρονης άρχισε να στέλνει καυτά βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια στον σύζυγο αλλά και την κόρη τους, όταν εκείνη του ζήτησε να τελειώσουν την εφήμερη περιπέτειά τους.

Την καταγγελία έκανε η γυναίκα, η οποία φοβήθηκε ότι η οικογένειά της θα διαλυόταν μετά τις απειλές του 40χρονου με τον οποίο μέχρι πρότινος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο δράστης κινηματογραφούσε τις σεξουαλικές περιπτύξεις με τη γυναίκα εν αγνοία της και κάπως έτσι είχε το όπλο για να ξεκινήσει τον εφιάλτη της.

Αρχικά ο 40χρονος την απείλησε να συνεχίσει να τον συναντά, ειδάλλώς θα δημοσιοποιούσε βίντεο και φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Έπειτα, σε μια τελευταία προσπάθεια να την κάνει να γυρίσει κοντά του, την προειδοποίησε ότι θα στείλει το υλικό που είχε στα χέρια του, στον σύζυγο και στην ανήλικη κόρη της.

Και πάλι όμως η 39χρονη αρνήθηκε να υποκύψει, με αποτέλεσμα ο δράστης να κάνει πράξη τις απειλές του και να στείλει βίντεο και φωτογραφίες στην οικογένειά της. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 40χρονου με την κατηγορία της εκβίασης και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε