Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λήμνος: Bachelor party με αδέσποτα σκυλιά – Οι εικόνες της μέλλουσας νύφης που γίνονται viral

Λήμνος: Bachelor party με αδέσποτα σκυλιά – Οι εικόνες της μέλλουσας νύφης που γίνονται viral

Η Λήμνος έχει τις τελευταίες ώρες ακόμα ένα θέμα συζήτησης. Το bachelor party ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητο…

H αγάπη της Άννας Τοσούνογλου για τα αδέσποτα είναι γνωστή και όπως φαίνεται δεν γινόταν να μην τα συμπεριλάβει σε αυτή την μοναδική στιγμή της ζωής της. Έτσι στην κορυφή της λίστας στο χθεσινό Bachelor Party δεν θα μπορούσε να μην είναι επίσημοι προσκεκλημένοι οι αδέσποτοι τετράποδοι φίλοι της!

Όπως αποκάλυψε στο Facebook το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου – Αδέσποτες Ψυχές όπου η ίδια είναι πρόεδρος: “Στις όμορφες στιγμές της ζωής μας θέλουμε να έχουμε κοντά μας τα τετράποδα ζώα που φροντίζουμε εθελοντικά στο καταφύγιο του Δήμου Λήμνου.

Έτσι λοιπόν με αφορμή τον επικείμενο γάμο της Προέδρου του σωματείου μας Άννα Τοσούνογλου, οργανώθηκε ένα μίνι “μπάτσελορ” στον χώρο του καταφυγίου έχοντας κοντά μας τους τετράποδους φίλους μας οι οποίοι συμμετείχαν και αυτοί στην χαρά μας!

Έλαβαν πολλές λιχουδιές, πολλά χάδια, πολλά θέλησαν να φάνε την τούρτα αλλά δεν τους επετράπη και γενικά ήταν ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο αγάπη και πολλές ευχές! Εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι η ώρα η καλή και για τα αδέσποτα ζώα μια καλύτερη ζωή εκτός κλουβιων.“ Δείτε τις εικόνες του limnosreport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις