Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Λήμνος: Η γαμήλια φωτογράφιση που γίνεται viral – Γαμπρός και νύφη μέσα σε στάνη

Λήμνος: Η γαμήλια φωτογράφιση που γίνεται viral – Γαμπρός και νύφη μέσα σε στάνη

Το σκέφτονταν έναν ολόκληρο χρόνο και τελικά το αποφάσισαν. Η γαμήλια φωτογράφιση έγινε στο μέρος που επέλεξαν στη Λήμνο και πλέον οι εικόνες ταξιδεύουν στο διαδίκτυο…

Ήθελαν η δική τους γαμήλια φωτογράφιση να είναι διαφορετική και τα κατάφεραν. Γαμπρός και νύφη πήραν θέσεις σε στάνη και ο φωτογράφος άρχισε να τραβάει εικόνες, πολλές από τις οποίες ταξιδεύουν στα social media. Η Λήμνος έχει εδώ και ένα χρόνο μια ακόμη μόνιμη κάτοικο. Πρόκειται για την Λαρισαία νύφη, που αποφάσισε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της.

Την πιο περίεργη και πρωτοποριακή φωτογράφιση γάμου επέλεξε να κάνει ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν περίπου έναν χρόνο, τον Αύγουστο του 2022 και φωτογραφήθηκε με τα πρόβατα της οικογένειας, τα κορίτσια του γαμπρού όπως αποκαλεί ο ίδιος τις προβατίνες του.

Ο γαμπρός Αθανάσιος Δημάρης είναι κτηνοτρόφος από τα Τσιμάνδρια Λήμνου, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα και παντρεύτηκε την Λαρισαία Γεωργία Νανούλη που αποφάσισε να τον ακολουθήσει στο νησί όπου ζουν την όμορφη οικογενειακή ζωή τους.

Η Γεωργία μοιράστηκε την αγάπη του συζύγου της για τα πρόβατα αποφασίζοντας από κοινού να κάνουν αυτή την ξεχωριστή φωτογράφηση για τον γάμο τους περικυκλωμένοι από τα προβατάκια τους.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις