Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λήμνος: Οι διαρρήκτες δεν πρόσεξαν την προειδοποιητική πινακίδα για τον σκύλο – Το μεγάλο λάθος τους!

Λήμνος: Οι διαρρήκτες δεν πρόσεξαν την προειδοποιητική πινακίδα για τον σκύλο – Το μεγάλο λάθος τους!

Η Λήμνος έχει εδώ και λίγες ώρες ένα κεντρικό θέμα συζήτησης. Τα όσα έγιναν σε διαμέρισμα με σκύλο – φύλακα, το οποίο χτύπησαν διαρρήκτες…

Η Λήμνος συζητάει το τελευταίο 24ωρο για την περιπέτεια που είχαν διαρρήκτες στο σπίτι που αποφάσισαν να χτυπήσουν. Αιτία ο σκύλος – φύλακας των ιδιοκτητών που αποδείχθηκε εξαιρετικός στα καθήκοντά του.

Οι ιδιοκτήτες τις συγκεκριμένης οικίας ανάμεσα στις 10:00 το πρωί με 13:00 απουσίαζαν από το σπίτι και όταν γύρισαν βρήκαν την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και τον σκύλο τους να λείπει. Έτσι εκτός από την διαδικασία να καλέσουν την αστυνομία που έσπευσε άμεσα, ήταν και προς αναζήτηση του τετράποδού φύλακα, αφού δεν ήξεραν εάν του είχαν κάνει κακό.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ο σκύλος αποδείχτηκε εξαιρετικός φύλακας, μόλις οι διαρρηκτές άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους πήρε στο κυνήγι. Σήμα δόθηκε και στις Λιμενικές αρχές, μιας και εκείνη την ώρα απέπλεε προγραμματισμένο  δρομολόγιο για να διερευνήσουν πιθανή προσπάθεια διαφυγής των διαρρηκτών δεδομένου ότι στην περιοχή διαπιστώθηκε προσπάθεια εισβολής και σε άλλες οικίες.

Ο σκύλος μετά από  αρκετές ώρες εντοπίστηκε σώος και αβλαβής. Όσο για τους διαρρήκτες αυτό δεν θα το μάθουμε ίσως ποτέ….

Πηγή: limnosreport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις