Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ληστεία έξω από αστυνομικό τμήμα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης – Κυνηγητό στην πλατεία Παραμάνας

Ληστεία έξω από αστυνομικό τμήμα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης – Κυνηγητό στην πλατεία Παραμάνας

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε μέρα – μεσημέρι στην πλατεία Παραμάνα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μάλιστα ακριβώς έξω από… αστυνομικό τμήμα.

Μπροστά από το Δημαρχείο Θέρμης Θεσσαλονίκης, δύο άνδρες που, σύμφωνα με πληροφορίες, φορούσαν καπέλα και μάσκες για κορονοϊό για να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ακινητοποίησαν υπάλληλο επιχείρησης που πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην οδό Δημοκρατίας.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr:

Οι δύο κακοποιοί επιτέθηκαν στον άνδρα και του άρπαξαν την τσάντα που κρατούσε στο χέρι η οποία περιείχε 22.000 ευρώ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο υπάλληλος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι δράστες να τον χτυπήσουν!

Στη συνέχεια έτρεξαν προς τον τρίτο συνεργό τους που, σύμφωνα με πληροφορίες, τους περίμενε με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, στην πλατεία Παραμάνα που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κάτοικος της περιοχής αναφέρει στο newsit.gr: «Εγώ ήμουν λίγο πιο κάτω, άκουσα φασαρίες, φωνές και βρισιές και προσπάθησα λίγο να πλησιάσω. Είδα τρεις άνδρες να χτυπιούνται, είδα να ρίχνει ο ένας μπουνιές και κλωτσιές στον άλλο, αλλά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έγινε.

Και η τραγική ειρωνεία είναι πως όλα έγιναν ακριβώς μπροστά από το αστυνομικό τμήμα. Αυτό είναι ανήκουστο. Λένε πως ο άνθρωπος είχε τα χρήματα στο χέρι για να τα πάει στην τράπεζα που υπάρχει εδώ κοντά…».

Οι θρασύτατοι ληστές αναζητούνται από την αστυνομία.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις