Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Οπλισμένοι με μαχαίρι οι δράστες ταμπουρώθηκαν σε κατάστημα

Ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Οπλισμένοι με μαχαίρι οι δράστες ταμπουρώθηκαν σε κατάστημα

Μια κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (05.10.2022) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες μπήκαν σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών στην οδό Μοναστηρίου και έμειναν μέσα σε αυτό ταμπουρωμένοι μέχρι τη σύλληψή τους. 

Οι τέσσερις δράστες μπούκαραν μέσα στο κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, οπλισμένοι με μαχαίρι και κατέβασαν οι ίδιοι τα ρολά του καταστήματος. Πέταξαν μάλιστα και το κοντρόλ έξω από το κατάστημα. Εκτιμάται ότι το πιο πιθανόν είναι να πρόκειται για ληστεία, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. 

Αρχικά στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί, άρχισαν να απομακρύνουν τους περαστικούς. 

Δείτε φωτογραφίες:

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους ληστές που βρίσκονταν πίσω από τα κατεβασμένα ρολά στο κατάστημα ηλεκτρονικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Δείτε βίντεο:

Λίγο αργότερα τους διέταξαν να πέσουν στο πάτωμα, οι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα, τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Δείτε βίντεο από την σύλληψή τους:

«Τους εγκλώβισαν μέσα στο μαγαζί»

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο newsit.gr τα όσα είδε μόλις έφτασε στο σημείο. «Ήταν απόλυτη ηρεμία. Μόνο δύο αστυνομικούς είδα. Όλα ήταν κλειστά. Και μετά ήρθαν όλοι μαζί οι αστυνομικοί. Τους είχαν παιδέψει» λέει. 

«Περικύκλωσαν όλη την περιοχή. Τους εγκλώβισαν μέσα στο μαγαζί. Ήξερα ότι είναι μέσα στο μαγαζί» σημειώνει, μιλώντας στο newsit.gr. Πρόσθεσε δε ότι πήρε χρόνο η επιχείρηση καθώς οι αστυνομικοί φοβόντουσαν ότι οι ληστές μπορεί να προσπαθούσαν να ανέβουν στους επάνω ορόφους της πολυκατοικίας και να δημιουργήσουν προβλήματα στους ενοίκους. 

Δείτε βίντεο:

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις