Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στη Ριτσώνα - Επιχειρούν 16 πυροσβέστες
Τοπικά Νέα

Λήστεψαν Αφγανό μετανάστη στο Κιλκίς – Του επιτέθηκαν 10 άνθρωποι και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι!

Θύμα ληστείας έπεσε Αφγανός μετανάστης, στην Ειδομένη Κιλκίς. Όπως έγινε γνωστό, δέκα άγνωστοι, με την απειλή μαχαιριών, χτύπησαν τον 31 ετών άνδρα και αφού του πήραν 700 ευρώ, τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε σε νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ανάλογο περιστατικό ανακοινώθηκε χθες από την ΕΛ.ΑΣ., στην ίδια περιοχή, όπου επτά δράστες, πάλι με την απειλή μαχαιρών, πήραν από 20χρονο Αφγανό και δύο συμπατριώτες του χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.
Μάλιστα, κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες πέταξαν μαχαίρι στον 20χρονο, με συνέπεια να τον τραυματίσουν,
ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι στην Ειδομένη, και σε μικρή απόσταση από τα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ,
συγκεντρώνονται εκατοντάδες μετανάστες, περιμένοντας να περάσουν στη γειτονική χώρα είτε μόνοι τους είτε με τη βοήθεια διακινητών.
Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν στην κατοχή τους χρηματικά ποσά για να πληρώσουν τα κυκλώματα διακινητών
αλλά και να καλύψουν τα έξοδά τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους προς την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα