Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λιβαδειά: Τραγωδία στην Εθνική Οδό, σκοτώθηκαν δύο φίλοι τα ξημερώματα!

Λιβαδειά: Τραγωδία στην Εθνική Οδό, σκοτώθηκαν δύο φίλοι τα ξημερώματα!

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 06:00 το πρωί της Κυριακής (19.1.2020) στην εθνική οδό Λιβαδειάς – Θηβών.

Επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 22χρονο κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του στο 28ο χιλιόμετρο, έχοντας κατεύθυνση προς Θήβα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο άλλο ρεύμα με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος Έλληνας.

Στη συνέχεια το πρώτο όχημα βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε. Δυστυχώς από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός τόσο ο 23χρονος οδηγός όσο και ο 25χρονος συνοδηγός του οχήματος.

Από το άλλο όχημα βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι ο 43χρονος οδηγός και οι άλλοι τρεις επιβάτες του οχήματος ηλικίας 48, 43 και 77 ετών.

Την προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διεξάγει το Τ.Τ. Λιβαδειάς, που ερευνά και την εμπλοκή στο τροχαίο ενός ακόμη οχήματος που βρέθηκε με υλικές ζημιές στο σημείο με οδηγό έναν 58χρονο Έλληνα.

Δύο εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και οι άλλοι δύο στο αντίστοιχο της Θήβας. Εκεί μεταφέρθηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων νέων ώστε να σταλούν στη συνέχεια σε ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία – νεκροτομή.

πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις