Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Λιβαδιά: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε χαντάκι – 4 τραυματίες

Λιβαδιά: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε χαντάκι – 4 τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο έγινε σήμερα (29.7.2023) στη Λιβαδειά όταν νεαρός οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε σε αποχετευτικό χαντάκι, με αποτέλεσμα αυτός και άλλα τρία νέα άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ να τραυματιστούν.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στις 5:00 περίπου τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Λιβαδειάς – Αταλάντης, πριν τη διασταύρωση με τη Σφάκα στο ύψος του Προφήτη Ηλία στα όρια των νομών Φθιώτιδας και Βοιωτίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr τα νέα παιδιά (δυο αγόρια και δυο κορίτσια), που είναι όλοι κάτοικοι Φθιώτιδας, επέστρεφαν πίσω στα σπίτια τους μετά από διασκέδαση στη Λιβαδειά.

Το τροχαίο έγινε όταν από άγνωστη αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην επαρχιακή οδό Λιβαδειάς – Αταλάντης, εξετράπη αριστερά του οδοστρώματος και έπεσε μέσα σε αποχετευτικό χαντάκι.

Από την εκτροπή και την σύγκρουση με το έδαφος, τραυματίστηκε σοβαρά ο νεαρός που καθόταν πίσω αριστερά στο όχημα και ελαφρότερα ο οδηγός του αυτοκινήτου. Η συνοδηγός επίσης τη γλίτωσε με εκδορές, ενώ επίσης ελαφρά τραυματίστηκε και η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα πυροσβέστες από την Π.Υ. Λιβαδειάς και την Αταλάντη, ωστόσο τα άτομα είχαν καταφέρει να βγουν μόνα τους από το αυτοκίνητο και να αναζητήσουν βοήθεια.

Επίσης έσπευσαν τρία ασθενοφόρα από Λιβαδειά, Αταλάντη και Αμφίκλεια και διακόμισαν τη νεαρή παρέα στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις