Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Λιβανάτες: Οι διαφορές θύτη και θύματος που οδήγησαν στο έγκλημα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι προσωπικές διαφορές που είχαν δράστης και θύμα οδήγησαν στο φονικό που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στις Λιβανάτες.

Σύμφωνα με το tvstar, ο δράστης 26 ετών διέδιδε στους κατοίκους των Λιβανατών, πως το 22χρονο θύμα είχε μπει στο σπίτι του και του είχε κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο, χρήματα και άλλα προσωπικά του αντικείμενα. Οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν χθες το απόγευμα έξω από το σπίτι του 26χρονου και στη συνέχεια ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο.

Στο σπίτι του 26χρονου πήγε λίγο μετά ένας 30χρονος Έλληνας για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας. Την ώρα εκείνη επέστρεψε ο 22χρονος κρατώντας μάλιστα ένα μαχαίρι. Οι δύο άλλοι, προσπάθησαν και κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο 22χρονος προσπάθησε να ξεφύγει και τον κυνήγησαν. Ακολούθησε νέα συμπλοκή και ο 22χρονος έπεσε στο έδαφος χωρίς αισθήσεις. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο 30χρονος, όταν τον είδαν σε αυτή την κατάσταση προσπάθησαν να τον συνεφέρουν. Μάλιστα τον μετέφεραν λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο που έπεσε, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο άνδρας ήταν νεκρός.

Οι δύο άλλοι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Α΄ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας και οδηγήθηκαν στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας. Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας.

Η σορός του 22χρονου θα υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή, για να διαπιστωθούν οι αιτίες του θανάτου του.

Πηγή: tvstar

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε