Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Λογαριασμός ρεύματος: Πλήρωσε τη δόση και τώρα ζητάει βοήθεια για να αγοράσει γάλα στο παιδί της

Λογαριασμός ρεύματος: Πλήρωσε τη δόση και τώρα ζητάει βοήθεια για να αγοράσει γάλα στο παιδί της

Ο λογαριασμός ρεύματος έδωσε τη χαριστική βολή στα οικονομικά της μητέρας. Η έκκλησή της για βοήθεια, προκαλεί θλίψη και έντονο προβληματισμό…

Η είδηση έρχεται από τον Βόλο και τις τελευταίες ώρες τροφοδοτεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Αφορμή για να αποκαλυφθεί η τραγική οικονομική κατάσταση της μητέρας, ο τελευταίος λογαριασμός ρεύματος που κλήθηκε να πληρώσει. Όπως λέει έδωσε τα χρήματα της δόσης, για να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι, αλλά τώρα τα χρήματα που έμειναν δεν φτάνουν ούτε για να αγοράσει γάλα στο τετράχρονο παιδί της.

Ένα ακόμα περιστατικό φτώχειας ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου. Πρόκειται για μια νεαρή μητέρα η οποία ζητάει βοήθεια για να αγοράσει γάλα στο 4 ετών παιδί της. Η γυναίκα πλήρωσε δόση από τον λογαριασμό ρεύματος και λόγω της μικρής οικονομικής ευχέρειας πλέον δεν μπορεί όπως λέει να ταΐσει το παιδί της. 

Η ίδια αφού πλήρωσε τη δόση για να μην κοπεί το ρεύμα έχει μείνει με 1,48 ευρώ για ένα μπουκάλι γάλα για το μωρό της. Το μήνυμα απόγνωσης της νεαρής μητέρας, έφτασε στο taxydromos.gr, μέσως της Ομάδας Αλληλοβοήθειας Βόλου.

“Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν παιδιά που στερούνται το γάλα”. Αν και η ακρίβεια μας πλήττει όλους βάναυσα , έχουμε περίσσευμα ανθρωπιάς” και θα βοηθήσουμε τόνισαν οι συντονιστές της ομάδας. Ετσι, σήμερα ξεκίνησε εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων για την μητέρα και το παιδί.

“Συγκεντρώνουμε για αυτές τις οικογένειες δωροεπιταγες από μάρκετ ώστε να μπορέσουν να αγοράσουν προϊόντα ψυγείου , κρέας , γάλα , κτλ για τα παιδιά τους. Είναι τραγικό το 2022 μωρά να στερούνται γάλα”, πρόσθεσε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο διαχειριστής της ομάδας κ. Γαγάρα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις