Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Λοκρίδα: Νέα στοιχεία για τον 25χρονο που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης

Λοκρίδα: Νέα στοιχεία για τον 25χρονο που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

«Παγωμένη» η κοινωνία στη Λοκρίδα της Φθιώτιδας παρακολουθεί την υπόθεση του 25χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί, σε ανακριτή και εισαγγελέα, την Τετάρτη (16.06.2021).

Την ίδια ώρα όλο και περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση στη Λοκρίδα έρχονται στο φως και σοκάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο 25χρονος φέρεται να προσέγγισε αρχικά την 11χρονη, μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων.

Με την πρώτη ευκαιρία της συνάντησής τους φέρεται ότι της επιτέθηκε δύο φορές προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Λοκρίδα: Ο βιασμός και οι απειλές

Στην πρώτη απόπειρα φέρεται να τον αποθάρρυνε το γεγονός ότι υπήρχαν και άλλα άτομα στον χώρο όπου συνάντησε τη μικρή. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, μπόρεσε να εγκλωβίσει το κοριτσάκι μέσα σε ασανσέρ, όπου φέρεται ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 11χρονης.

Στη συνέχεια ο 25χρονος απείλησε τη μικρή να μην πει τίποτα σε κανέναν, ενώ ο ίδιος μέσω μηνυμάτων συνέχισε να την παρενοχλεί. Γι’ αυτό τόσο το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου, όσο και ο φορητός υπολογιστής του κατασχέθηκαν και θα γίνουν «φύλλο και φτερό» προκειμένου να «μιλήσουν» για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Λοκρίδα: Η αποκάλυψη και ώρα της δικαιοσύνης

Το κοριτσάκι φέρεται να μίλησε πρώτα στην ψυχολόγο του σχολείου της και στη συνέχεια, μαζί με τους γονείς, ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος υπό άκρα μυστικότητα οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Λαμίας όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (16.06.2021).

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις