Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Λουτράκι: Επιχειρηματίας η γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Φλάμπουρο! Σκληρές εικόνες μέσα στο διαμέρισμα

Λουτράκι: Επιχειρηματίας η γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Φλάμπουρο! Σκληρές εικόνες μέσα στο διαμέρισμα

Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός της φρίκης στο Λουτράκι. Η 45χρονη ήταν επιχειρηματίας στην περιοχή και γνωστή σε όλους τους κατοίκους της περιοχής…

Το φοβερό έγκλημα με τους δύο νεκρούς συγκλόνιζει το Λουτράκι. Μια 45χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα που ζούσε και δίπλα της, επίσης νεκρός, ήταν ένας άντρας. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε καμένο έξω από το σπίτι.

Στο σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου έχουν φτάσει άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που το ερευνούν εξονυχιστικά, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής για να εξετάσει τις δυο σορούς και να αποφανθεί για τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκε ο θάνατός τους.

Η γυναίκα ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου. Είχε μια κόρη 20 ετών. Δίπλα της βρέθηκε νεκρός ένας άνδρας που εικάζεται ότι ήταν γνωστός φαρμακοποιός του Λουτρακίου.

Click4more: Λουτράκι: Φρίκη με δύο νεκρούς σε διαμέρισμα! Βρέθηκε καμένο το υβριδικό αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας (Φωτό)

Ο Γιώργος Γκιώνης, δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων μίλησε στο newsit.gr για το έγκλημα και την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας. “Προσπαθούμε να μάθουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Το σενάριο που θέλει εκτός από την γυναίκα να είναι νεκρό μέσα στο σπίτι της και ένα δεύτερο άτομο φαίνεται να ισχύει, ωστόσο ακόμα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Φυσικά και την γνωρίζαμε την συγκεκριμένη γυναίκα, ζούσε πολλά χρόνια στην περιοχή, ενώ διατηρούσε δική της επιχείρηση στο Λουτράκι”.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις