Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λουτράκι: Νεκρός σε τροχαίο ο Παναγιώτης Ξηρός – Σκοτώθηκε με τη μηχανή που ήθελε να αγοράσει

Λουτράκι: Νεκρός σε τροχαίο ο Παναγιώτης Ξηρός – Σκοτώθηκε με τη μηχανή που ήθελε να αγοράσει

Συγκλονίζουν οι άγνωστες πτυχές πίσω από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Λουτράκι. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 22χρονο…

Ο Παναγιώτης Ξηρός με καταγωγή από την Αιγιάλεια είναι ο άτυχος 22χρονος που είχε τροχαίο δυστύχημα χθες Τετάρτη (01-09-2021), στον δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας Κορινθίας, όταν δοκίμαζε μια μηχανή για να την αγοράσει.

Ο νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο, όταν η μηχανή που οδηγούσε βγήκε εκτός πορείας και κατέληξε σε ένα γκρεμό δεκάδων μέτρων. Ο άτυχος 22χρονος είχε μεταβεί στο Λουτράκι από το Αίγιο προκειμένου να δει για να αγοράσει την μηχανή με την οποία έγινε το δυστύχημα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, αφού συνάντησε τον πωλητή της μηχανής και τα «βρήκαν» πήγαιναν μαζί στο Αστυνομικό τμήμα προκειμένου να γίνει εξουσιοδότηση για την μεταβίβαση της μηχανής.

Στη διαδρομή ο νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα με την μηχανή με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της επάνω στην στροφή και να βρεθεί σε γκρεμό.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα και επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 άνδρες, περιπολικά του Α.Τ Λουτρακίου και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ. Δείτε τις εικόνες του korinthostv.gr από το σημείο…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις