Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μαγνησία: Ανατροπή στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας – Αθώωση για μάνα και γιο – Τα νέα δεδομένα

Μαγνησία: Ανατροπή στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας – Αθώωση για μάνα και γιο – Τα νέα δεδομένα

Η υπόθεση συντάραξε τη Μαγνησία και έφτασε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο πατέρας της οικογένειας, είχε καταθέσει μήνυση στη γυναίκα και τον γιο του…

Μήνυση σε βάρος της οικογένειάς του κατέθεσε ένας 52χρονος από τον Αλμυρό, κατηγορώντας την 45χρονη άνεργη γυναίκα του και τον 23χρονο σπουδαστή γιό του, ότι άσκησαν βία και του προκάλεσαν σωματική βλάβη.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αθώωσε την σύζυγο και το γιο, αφού ο κατήγορος δεν έπεισε λόγω των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε. Στην μήνυσή του ο 52χρονος ισχυρίζονταν ότι η γυναίκα του τον χτύπησε και ότι από την σφαλιάρα που του έριξε προκλήθηκε οίδημα στο μάτι.

Ο συνήγορος υπεράσπισης μάνας και γιου, ισχυρίστηκε ότι ο 52χρονος σκηνοθέτησε τον ξυλοδαρμό, εκμεταλλευόμενος ένα παθολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αριστερό του μάτι (παθαίνει οιδήματα λόγω του σακχάρου από το οποίο πάσχει).

Οι κατηγορούμενοι μάνα και γιος, οι οποίοι αθωώθηκαν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ανταπάντησαν με μήνυση για ψευδή καταμήνυση και για σωματική βλάβη κατά του γιου, καθώς ισχυρίζονται ότι ο πατέρας έπιασε τον γιο από το λαιμό και του έσκισε την μπλούζα, όταν ο 23χρονος πήγε να προστατεύσει την μητέρα του στο ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Ο δικηγόρος των κατηγορούμενων, είπε στο magnesianews.gr, πως ο 52χρονος στο δικαστήριο κατέθεσε άλλα πράγματα από αυτά που είχε καταθέσει αρχικά στη μήνυση, ενώ οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι του επιτέθηκαν, τον απείλησαν και τον έβρισαν, λέγοντας ότι ο ίδιος άρχισε να φωνάζει, να απειλεί και να επιτίθεται κατά των άλλων μελών της οικογενείας του, διότι ο γιος του ζήτησε να αγοράσει πράγματα αξίας 40 ευρώ, που ο μηνυτής είπε ότι δεν δίνει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις