Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαγνησία: Έτσι γράφεται ο επίλογος στο δράμα με τον οδηγό νταλίκας που σκοτώθηκε από συνάδελφό του

Μαγνησία: Έτσι γράφεται ο επίλογος στο δράμα με τον οδηγό νταλίκας που σκοτώθηκε από συνάδελφό του

To τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό στη Μαγνησία, σκόρπισε θλίψη και στη Λάρισα. Στα μέρη που ζούσε ο 53χρονος οδηγός της νταλίκας που σκοτώθηκε…

Η ατυχία έμελλε να σταθεί μοιραία για τη ζωή του. Ο άτυχος οδηγός της νταλίκας, διαπίστωσε βλάβη στην εθνική οδό, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στη Μαγνησία και αναγκάστηκε να σταματήσει. Την ώρα που βγήκε από το όχημά του, περνούσε μία άλλη νταλίκα που τον παρέσυρε και τον σκότωσε. Ο οδηγός της είπε πως είδε τελευταία στιγμή τον 53χρονο και δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Η τραγική είδηση σκόρπισε πόνο και θλίψη στη Λάρισα. Στα μέρη που ο 53χρονος ζούσε με τη γυναίκα και τα δύο του παιδιά.

Βυθισμένο στο πένθος είναι το χωριό Κοιλάδα στη Λάρισα, όπου διέμενε ο 53χρονος νταλικέρης, που βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί του περασμένου Σαββάτου, σε ένα άνευ προηγουμένου τροχαίο που έγινε στην εθνική οδό, στο ύψος του Αερινού στη Μαγνησία.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε με ασύλληπτο τρόπο από τη ζωή, παρασυρόμενος από διερχόμενο φορτηγό. Ο Λαρισαίος οδηγός υπέστη βλάβη στην νταλίκα του. Σταμάτησε να ελέγξει τι συμβαίνει. Την ώρα που κατέβηκε από τη νταλίκα στο δρόμο, προκειμένου να τοποθετήσει τον χαρακτηριστικό κώνο που ειδοποιεί τους οδηγούς να κόψουν ταχύτητα διότι κάτι έχει συμβεί, περνούσε το άλλο φορτηγό. Επεσε πάνω στο όχημα και στον 53χρονο.

Ο άτυχος οδηγός ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, με καταγωγή από την Κοιλάδα Λάρισας. Είχε σπουδάσει γυμναστής στα χρόνια της πάλαι ποτέ ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, ενώ εκεί είχε γνωρίσει και τη Σέρβα σύζυγό του με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Για πολλά χρόνια εργάζονταν ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής, κάνοντας το δρομολόγιο Λάρισα – Αθήνα.

Ακόμη δε μπορούν να πιστέψουν στο χωριό του, στην Κοιλάδα, ότι ο Νίκος έφυγε από τη ζωή, με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κώστα Κερμελίδη να κάνει λόγο στο onlarissa.gr, για «ένα καλό παιδί, έναν φίλο που ήταν ένα παιδί έξω καρδιά, που έκανε και δεχόταν πλάκα». Ήταν πολλά χρόνια επαγγελματίας οδηγός και έκανε συνεχώς αυτό το δρομολόγιο. Ήταν έμπειρος, πιο παλιά έκανε ταξίδια και στο εξωτερικό, ήταν κοινωνικός, εξωστρεφής κάναμε παρέα. Είναι αδύνατο να πιστέψουμε πως δε θα τον ξαναδούμε» πρόσθεσε.

Σήμερα κατά πληροφορίες αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Άγνωστο παραμένει το πότε θα γίνει η κηδεία του, καθώς και τα δύο παιδιά του βρίσκονται σε χώρες του εξωτερικού. Τραγικές φιγούρες στο χωριό του, στην Κοιλάδα στη Λάρισα, οι δύο ηλικιωμένοι γονείς του που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις