Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαγνησία: Μάχη για να σωθεί ο 52χρονος που προσπάθησε να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα – Οι σκηνές πανικού

Μαγνησία: Μάχη για να σωθεί ο 52χρονος που προσπάθησε να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα – Οι σκηνές πανικού

Δεν πρόλαβε να συνέλθει η Μαγνησία από την αυτοκτονία 57χρονου στη Νέα Ιωνία και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό 28χρονου από πτώση στον Βόλο, ενώ νέα απόπειρα αυτοκτονίας συνταράσσει την τοπική κοινωνία. Στο Τρίκερι άνδρας, ηλικίας 52 ετών αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:00 στο πατρικό του σπίτι. Ο πεθερός του όπως είχαν συνεννοηθεί θα τον έπαιρνε από εκεί. Ωστόσο, στις επανειλημμένες κλήσεις του δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

Αναστατωμένος κάλεσε σε βοήθεια οικείους προκειμένου να ανοίξουν την πόρτα, όταν ακούστηκε δυνατός θόρυβος. Προς στιγμή πίστεψαν ότι κάποιο αντικείμενο είχε σπάσει ή πέσει από κάποιο σημείο, καθώς το σπίτι είναι ασφαλισμένο με διπλά τζάμια. Όταν όμως τελικά κατάφεραν να μπουν, σοκαρίστηκαν.

Ο 52χρονος είχε αυτοτραυματιστεί καθώς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα. Ισως νωρίτερα να είχε καταναλώσει και χάπια. Διατηρούσε τις αισθήσεις του, όμως ήταν σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορούσε να μιλήσει.

Αμεσα στο σημείο ήχησαν σειρήνες ασθενοφόρου από το περιφερειακό ιατρείο Τρικερίου. Ο τραυματίας παρελήφθη από το πλήρωμα που συνοδευόταν από γιατρό και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια ξεκίνησε η διακομιδή του για τον Βόλο συνοδεία γιατρού. Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί τον παρέλαβε από την περιοχή της Αφήσσου.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο και εισήχθη στην Ανάνηψη με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον σώσουν. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, που διενεργεί προανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απορριφθεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο 52χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μετά από απόπειρα αυτοκτονίας με κυνηγετικό όπλο.

Το θλιβερό περιστατικό συντάραξε το Τρίκερι και ολόκληρη τη Μαγνησία. Ο 52χρονος είναι κοινωνικός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις