Κυριακή, 21 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαγνησία: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα που καθόταν για ώρες σπίτι με το πτώμα του νεκρού αδερφού της

Μαγνησία: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα που καθόταν για ώρες σπίτι με το πτώμα του νεκρού αδερφού της

Η οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Μαγνησία και όχι μόνο. Μια γυναίκα καθόταν για ώρες στο σπίτι με τη σορό του αδερφού της. Εκείνου που ήταν το μοναδικό της στήριγμα, σε μια ζωή γεμάτη δυσκολίες…

Αντιμέτωποι με ανθρώπινο δράμα βρέθηκαν προχθές (21-09-2022) αστυνομικοί του Τμήματος Ρήγα Φεραίου, όταν στις 20:00 κλήθηκαν να επέμβουν για περιστατικό θανάτου 77χρονου στον Αγ. Δημήτριο. Η αδερφή του εκλιπόντος, 82 ετών, καθόταν στο σπίτι με τον νεκρό επί ώρες.

Τα δύο αδέρφια ζούσαν μόνα εδώ και πολλά χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες. Δεν απέκτησαν δικές τους οικογένειες και ήταν απομονωμένα από το χωριό. Δεν είχαν επαφές, ούτε με φίλους, ούτε με συγγενείς. Ο άνδρας δούλευε στα χωράφια και τακτοποιούσε τις υποχρεώσεις, ενώ η γυναίκα ακολουθούσε τις οδηγίες του και καθόταν σπίτι.

Τα χρόνια περνούσαν και η οικογένεια συνέχιζε να είναι έτσι απομονωμένη, μέχρι που προχθές η 82χρονη βρήκε τον αδερφό νεκρό στο κρεβάτι. Σε κατάσταση απερίγραπτης ψυχικής οδύνης, η ταλαιπωρημένη ψυχή αδυνατούσε να ανταποκριθεί, αφού δεν έχει επαφές με συγγενείς, ενώ έχει χάσει την επικοινωνία με τον έξω κόσμο για να καλέσει την Αστυνομία.

Συνέχιζε να κάθεται με τον αδερφό κι ας ήταν νεκρός και βγήκε από το σπίτι μετά από περίπου πέντε ώρες. Στη σύγχυσή της και στην απόλυτη οδύνη μοιράστηκε τον πόνο της με γνωστό από το χωριό κι αυτό ήταν τελικά που την έσωσε και την έβγαλε από το αδιέξοδο του θρήνου.

Αμεσα η γειτονιά ειδοποίησε τον αντιδήμαρχο Ιωάννη Μπατζιάκα, που είναι κάτοικος της περιοχής. Αποφασίστηκε φίλος της οικογένειας να επισκεφτεί την 82χρονη για να δει τι συμβαίνει. Πράγματι ο 77χρονος ήταν νεκρός. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως απεβίωσε 24 ώρες πριν τον εντοπισμό του από τις Αρχές.

Η γειτονιά απευθύνθηκε αμέσως στην Αστυνομία. Αστυνομικοί του Τμήματος Ρήγα Φεραίου ειδοποίησαν πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και άρχισαν έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου του άντρα. Ο άτυχος άντρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και προσκομίστηκε ιατρικό πιστοποιητικό από γιατρό που τον παρακολουθούσε. Η Αστυνομία απέδωσε τον θάνατο σε παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, συγγενείς της οικογένειας ανέλαβαν μέριμνα για την κηδεία του εκλιπόντος, ο οποίος κηδεύτηκε χθες το απόγευμα. Ο κ. Μπατζιάκας ενημέρωσε πως η δημοτική αρχή έχει τη συναίνεση των συγγενών να μεριμνήσουν από κοινού για το καλό της 82χρονης, η οποία είναι καταρρακωμένη ψυχολογικά και αντιμετωπίζει προβλήματα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις