Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαγνησία: Νεκρός στο τιμόνι ο Γιώργος Κολιαμήτρας – Η τελευταία κίνηση της ζωής του και η αποκάλυψη της τραγωδίας [pics]

Μαγνησία: Νεκρός στο τιμόνι ο Γιώργος Κολιαμήτρας – Η τελευταία κίνηση της ζωής του και η αποκάλυψη της τραγωδίας [pics]

Με τον πιο απροσδόκητο τρόπο έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κολιαμήτρας. Το άγγελμα του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους, καθώς και όλη την τοπική κοινωνία του Σέσκλου…

Με τον πιο απροσδόκητο τρόπο έφυγε χθες (07-11-2018) από τη ζωή ο πρώην κοινοτάρχης Σέσκλου Γιώργος Κολιαμήτρας σε ηλικία 76 χρόνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν περίπου 13.30 το μεσημέρι όταν ο άτυχος άνδρας ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο ύψος του Σαμπάναγα με κατεύθυνση προς το Σέσκλο, αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Αμέσως έκανε το αυτοκίνητο στο πλάι, δίπλα από το 10ο Γυμνάσιο Βόλου. Αυτή ως φαίνεται ήταν και η τελευταία του κίνηση. Άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο τιμόνι χωρίς κανείς να μπορεί να τον βοηθήσει αφού εκείνη την ώρα το σχολείο ήταν κλειστό.

Δύο ώρες αργότερα, περίπου στις 15.30 το μεσημέρι, τον εντόπιζε νεκρό μέσα στο ΙΧ του φίλος του, που οδηγούσε προς την ίδια κατεύθυνση. Γνώρισε το αυτοκίνητο και σταμάτησε να δει τι συμβαίνει. Μόλις πλησίασε στο σημείο συνειδητοποίησε αμέσως ότι είχε συμβεί κάτι κακό. Ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον 76χρονο στο Νοσοκομείο.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Επίσης ειδοποιήθηκε η Αστυνομία όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Γιώργος Κολιαμήτρας: Η πορεία της ζωής του

Ο Γιώργος Κολιαμήτρας ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα γνωστός από τη δράση του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αγαπητός, απλός, προσιτός και «στρατιώτης» της δημοκρατικής παράταξης από τα νεανικά του χρόνια, διατέλεσε στο χωριό του το Σέσκλο πρόεδρος της Κοινότητας μία τετραετία πριν από τον «Καποδίστρια», ενώ επίσης για μία θητεία διατέλεσε αντιδήμαρχος Αισωνίας στην θητεία της δημαρχίας του Λεωνίδα Γκάγκα.

Υπήρξε επίσης μέλος της διοίκησης της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων. Εργάστηκε για πολλά χρόνια μέχρι και τη συνταξιοδότησή του στην ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, πάντα όμως παρέμενε ενεργός σ’ ό,τι αφορά στα κοινά.

Το άγγελμα του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους, καθώς και όλη την τοπική κοινωνία του Σέσκλου. Χθες το απόγευμα στο χωριό επικρατούσε νεκρική σιγή. Οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα και όλοι οι κάτοικοι του Σέσκλου στην πλατεία του χωριού μνημόνευαν την προσφορά και το έργο του στην περιοχή.

Σήμερα η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Σέσκλο στις 12 το μεσημέρι.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις