Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μακρακώμη: Κηδεύουν μαζί το αδικοχαμένο ζευγάρι! Ανοίγουν κλειστά στόματα για την οικογενειακή τραγωδία [video]

Μακρακώμη: Κηδεύουν μαζί το αδικοχαμένο ζευγάρι! Ανοίγουν κλειστά στόματα για την οικογενειακή τραγωδία [video]

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Μακρακώμη Φθιώτιδας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 49χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Το τελευταίο αντίο…

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας θα γραφτεί σήμερα στις 16:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Μακρακώμης, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του ζευγαριού, που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα στο σπίτι τους, που βρίσκεται πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσαν στην είσοδο της κωμόπολης.

Συγγενείς και φίλοι, χωρίς ακόμη να έχουν πιστέψει, τι ακριβώς έχει συμβεί, θα τους πουν το τελευταίο αντίο, αποχαιρετώντας τους μαζί, όπως ακριβώς τους είχαν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα οι οικογένειες τους επιθυμούν αντί στεφάνων, να κατατεθεί ποσό υπέρ του Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Ανοίγουν κλειστά στόματα φίλων και συγγενών

Τα αίτια, για να γραφτεί μια τέτοια τραγωδία, κανείς δεν είναι σε θέση να τα ξέρει και όλοι από την πρώτη στιγμή ψελλίζουν ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. «Πολύ καλά παιδιά και τα δύο. Εκείνος καλοσυνάτος, εργατικός, πολύ ήρεμος και ηπίων τόνων άνθρωπος. Εκείνη επίσης εξαιρετικός άνθρωπος. Ανοιχτόκαρδη, κοινωνική, συνέχεια με το χαμόγελο να σε εξυπηρετήσει. Όσοι τους ξέραμε δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια λογική εξήγηση σε αυτό το κακό…», ήταν τα πρώτα λόγια που καταγράψαμε από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος.

Συγγενής των θυμάτων, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» εξέφρασε τον προβληματισμό του για το άδοξο τέλος του ζευγαριού. «Δεν είχαν οικονομικά προβλήματα, δεν είχαν κάτι να τους προβληματίζει. Ήταν πάντα με το χαμόγελο» τονίζει ο ίδιος και σημειώνει ότι προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι ο δράστης και αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν του την απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερο από 20 χρόνια αλλά δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί πως μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι ο 48χρονος ζήλευε τη 50χρονη σύζυγό του. Έτσι, δεν αποκλείεται το ζευγάρι να καυγάδισε πριν το φρικτό τέλος και των δύο

Κάθε πρωί, ο σύζυγος άνοιγε το βενζινάδικο και το γεγονός ότι εκείνη την ημέρα παρέμενε κλειστό μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, ανησύχησε τους γνωστούς του ζευγαριού, κάποιοι εκ των οποίων προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους χωρίς αποτέλεσμα.

Στο σημείο έφτασαν τότε η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του πρατηριούχου, οι οποίοι ενημέρωσαν το ΑΤ Σπερχειάδας, αστυνομικοί του οποίου με τη βοήθεια κλειδαρά εισήλθαν στο σπίτι και ήρθαν αντιμέτωποι με τη σοκαριστική εικόνα. Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από 38άρι περίστροφο στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα λίγο πιο μακριά, από βολή του ίδιου όπλου στο διάδρομο του σπιτιού.

Η πρώτη εκδοχή είναι ότι ο 48χρονος πυροβόλησε την σύζυγό του στο πρόσωπο, πριν στρέψει το ίδιο όπλο επάνω του και αυτοπυροβοληθεί στον δεξιό κρόταφο.

Η έρευνα από το εγκληματολογικό που έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι, έφερε στο φως ένα ακόμη πιστόλι, τα οποία φαίνεται να κατείχε ο πρατηριούχος ως μέσα προστασίας από ληστές, καθώς παλιότερα στο κατάστημά του είχε γίνει κάποια απόπειρα.

Από την έρευνα που έχει αναλάβει η Ασφάλεια Λαμίας, ίσως ξετυλιχθεί το κουβάρι του νήματος αυτής της τραγικής ιστορίας που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της δυτικής Φθιώτιδας, που πενθεί για την απώλεια δύο πολύ αγαπητών και νέων ανθρώπων.

Πηγή: lamiareport.gr, ANT1

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις