Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μακρινίτσα: Πιάνει δουλειά ο πατέρας των θυμάτων του διπλού φονικού – «Η σύνταξη των 400 ευρώ δεν φτάνει»

Μακρινίτσα: Πιάνει δουλειά ο πατέρας των θυμάτων του διπλού φονικού – «Η σύνταξη των 400 ευρώ δεν φτάνει»

To έγκλημα συντάραξε τη Μακρινίτσα και ολόκληρη τη χώρα. Οι γονείς των θυμάτων προσπαθούν να σταθούν όρθιοι για να μεγαλώσουν το εγγόνι τους, που έμεινε ορφανό…

Στην πρωινή εκπομπή του Mega, μίλησε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, που εκπροσωπεί την οικογένεια στη Μακρινίτσα που έχασε στο διπλό φονικό τα παιδιά της, και τώρα έχουν απομείνει με το εγγόνι τους και χωρίς κανένα σχεδόν εισόδημα.

«Οι άνθρωποι αυτοί δε ζητούν οικονομική βοήθεια. Είναι τόσο αξιοπρεπείς. Μητέρα και πατέρας είναι σύμβολα. Όλη όμως η κοινότητα, βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους, που ζούνε με μία σύνταξη των 400 ευρώ, έγιναν μια αγκαλιά. Και τα δύο παιδιά τους δούλευαν. Τώρα όλος ο κόσμος έγινε μια αγκαλιά για αυτούς τους ανθρώπους και ξεκινήσαμε ένα λογαριασμό αλληλεγγύης για αυτούς τους ανθρώπους».

Αυτό που τονίστηκε από τη δικηγόρο είναι η αξιοπρέπεια της οικογένειας. Φιλοξενούνται σε σπίτι φιλικής τους οικογένειας, συγγενικής. Ήδη είμαι σε επικοινωνία με εργοστάσιο στο Βόλο, ο παππούς θα προσληφθεί ως εργαζόμενος.

Click4more: Μακρινίτσα: Συγκινούν ξανά οι γονείς των θυμάτων του διπλού φονικού – Ζητούν οικονομική βοήθεια

Εφόσον λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί, το παιδί αυτό θα έρθει στον παιδικό σταθμό της μητρόπολης. Έχουμε έρθει σε επαφή γιατί έχουμε ιερέα που είναι και ψυχολόγος, και έχει βρεθεί λύση για τόνωση του παιδιού και συμπαράσταση. Έχουμε κατά κάποιο τρόπο αντιμετωπίσει τα πρώτα προβλήματα», είπε από την πλευρά του ο μητροπολίτης Δημητριάδος, Ιγνάτιος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις