Κυριακή, 23 Ιουν.
25oC Αθήνα

Μάλια: Επιμένει ότι δεν την βίασε ο πατέρας της αλλά φοβάται ότι είναι έγκυος

Μάλια: Επιμένει ότι δεν την βίασε ο πατέρας της αλλά φοβάται ότι είναι έγκυος

Την αθωότητα του πατέρα της συνεχίζει να υποστηρίζει η 33χρονη Βρετανίδα, Τάμι Φορσάιθ, η οποία παραμένει στην Κρήτη μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση βιασμού της. 

Ο 70χρονος Βρετανός έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό της κόρης του, στα Μάλια. Η 33χρονη μίλησε αποκλειστικά στη Daily Mail, προκειμένου, όπως η ίδια αναφέρει, να αναδείξει την υπόθεση του πατέρα της, ο οποίος βρίσκεται, σύμφωνα με την ίδια, άδικα προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης.

Η Τάμι Φόρσαϊθ, μητέρα τεσσάρων παιδιών (τριών αγοριών 5, 10 και 12 ετών κι ενός κοριτσιού 15 ετών) επιμένει πεισματικά ότι δεν τη βίασε ο πατέρας της κι ότι πραγματικός βιαστής της συνεχίζει να είναι ελεύθερος. Επισημαίνεται ακόμη ότι όπως ανέφερε η ίδια η Τάμι, πιθανώς να έχει μείνει έγκυος από το βιαστή της!

Η 33χρονη η οποία ζει μόνιμα μαζί με τον πατέρα της στην πόλη Χαλ, αποκάλυψε ότι παραμένει στην Κρήτη, όπου μιλά σε καθημερινή βάση στο τηλέφωνο με τον πατέρα της. Κλαίγοντας ανέφερε στη Mail Online: «Καταφέρνω να του μιλάω μόνο για λίγα λεπτά. Βρίσκεται σε τρομερή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έχει συμβεί όλο αυτό, καθώς ο ίδιος δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Ο πατέρας μου υποφέρει από διαβήτη, ενώ αντιμετωπίζει και μια σειρά από άλλα ιατρικά ζητήματα. Δεν τρέφεται σωστά εδώ και πέντε ημέρες και βρίσκεται πολύ κοντά στο να καταρρεύσει. Πραγματικά ανησυχώ ότι όλο αυτό μπορεί να τον σκοτώσει».

«Υποφέρω από στρες και άγχος το οποίο γίνεται όλο και χειρότερο καθώς αισθάνομαι κάπως άρρωστη, κι έχω καθυστέρηση. Είμαι 60% σίγουρη ότι είμαι έγκυος» ανέφερε ακόμη η Φορσάιθ, η οποία πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να επισκεφθεί μια ιατρική κλινική για να κάνει εξετάσεις, ωστόσο, επειδή υποφέρει από ισχυρές κρίσεις πανικού, χρειάζεται κάποιον να τη συνοδέψει. Ωστόσο, όπως επισημαίνει, είναι μόνο της στην Κρήτη και δεν έχει κανένα να τη βοηθήσει.

Αναφορικά με το τεστ dna που περιμένει, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση σχετικά με το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. «Οι ελληνικές Αρχές απλά δείχνουν να μην νοιάζονται» ανέφερε χαρακτηριστικά η 33χρονη μητέρα.

Σχετικά με τις άσεμνες κινήσεις του πατέρα της μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν μαζί, πριν η ίδια πέσει θύμα βιασμού, η 33χρονη αρνήθηκε ότι ο πατέρας της έκανε κάτι κακό. «Είχα πιει πάρα πολύ, μόλις που μπορούσα να κουνηθώ. Ο μπαμπάς μου απλά προσπαθούσε να με πάει πίσω στο ξενοδοχείο και να με βάλει στο κρεβάτι» δήλωσε, μεταξύ άλλων στη Mail Online.

«Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνει έναν πατέρα να προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη του που είναι πολύ πιωμένη. Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό ανάμεσά μας. Είναι αηδιαστικό και γελοίο να λέγεται κάτι τέτοιο» δήλωσε ακόμη η 33χρονη Τάμι, η οποία ανέφερε ότι έχει ήδη ξοδέψει σχεδόν 4.000 λίρες, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κρήτη περιμένοντας την επίλυση της υπόθεσης του πατέρα της. «Δεν πρόκειται να επιστρέψω πίσω στο Χαλ χωρίς αυτόν και θα μείνω στην Ελλάδα για όσο χρειαστεί» ανέφερε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις