Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάνη: Βούλευμα καταπέλτης για τον ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης! Δάκρυα, αίματα και ξυλοδαρμοί

Μάνη: Βούλευμα καταπέλτης για τον ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης! Δάκρυα, αίματα και ξυλοδαρμοί

«Καταπέλτης» είναι το βούλευμα για τον ιερέα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα κορίτσι μόλις 12 ετών στη Μάνη. Κατηγορούμενος είναι και ο παππούς του παιδιού, καθώς σύμφωνα με τις καταθέσεις, την κακοποιούσε και εκείνος.

Στο βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γυθείου, περιγράφονται με λεπτομέρειες η σεξουαλική κακοποίηση και οι ξυλοδαρμοί στο 12χρονο κορίτσι, από τον ιερέα. Εκείνη τον αποκαλούσε «μπαμπά», καθώς της έλειπε η πατρική φιγούρα.

Όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ του Star, μια ημέρα, μάλιστα, την έπιασε από τα χέρια, την πήγε στο κρεβάτι και της έβγαλε τα ρούχα, χωρίς τη θέλησή της, ενώ προέβη σε ασελγείς πράξεις. Όπως κατέθεσε το παιδί πόνεσε, ενώ είχε και αιμορραγία. Μάλιστα, για να μην τη μαλώσει η μαμά της πέταξε το εσώρουχο με το αίμα.

Το κορίτσι έχει δώσει δυο φορές κατάθεση. Ο ιερέας και ο παππούς της κατηγορούνται για βιασμό κατ εξακολούθηση, κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια, αποπλάνηση, αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία για τον παππού, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου που χρεώνεται στον ιερέα.

Όπως ανέφεραν οι ειδικοί που εξέτασαν το 12χρονο κοριτσάκι, η μικρή δακρύζει όταν αναφέρεται στη σεξουαλική κακοποίηση και φορτίζεται συναισθηματικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις