Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ματίνα Παγώνη: Η σαλάτα – κόλλυβα που δοκίμασε στην Πάτρα και την έκανε να γλείφει τα δάχτυλά της

Ματίνα Παγώνη: Η σαλάτα – κόλλυβα που δοκίμασε στην Πάτρα και την έκανε να γλείφει τα δάχτυλά της

Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε στην Πάτρα και δοκίμασε για πρώτη φορά την επίμαχη σαλάτα. Τις αντιδράσεις της, περιγράφει η Άννα Μαστοράκου…

Στην Πάτρα βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Ματίνα Παγώνη. Μετά το τέλος της σύσκεψης στην οποία συμμετείχε περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και παρήγγειλε μία σαλάτα που μάλλον δεν φανταζόταν όχι μόνο ότι θα γευτεί, αλλά και ότι υπήρχε.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr η κα Μαστοράκου, «το προηγούμενο Σάββατο έγινε στην Πάτρα μία σύσκεψη Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων εν όψει των εξελίξεων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και στο ΕΣΥ. Συμμετείχε και η κα Παγώνη που είναι Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών. Μετά τη σύσκεψη η Ματίνα Παγώνη απόλαυσε το γεύμα της στο κέντρο της Πάτρας και ενθουσιάστηκε με την ύπαρξη σαλάτας – κόλλυβα την οποία και δοκίμασε».

«Όταν έμαθε ότι υπάρχει τέτοια σαλάτα, εντυπωσιάστηκε, τη δοκίμασε και της άρεσε» ανέφερε η κα Μαστοράκου. Να σημειώσουμε ότι η κα Παγώνη πριν λίγο καιρό έζησε μία στιγμή που έγινε viral όταν της πρόσφεραν κόλλυβα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής» είπε χαρακτηριστικά η κα Μαστοράκου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις